Nyfixat!!!

Nymålad hylla i köket och jag är såååå himla nöjd...ängeln som hänger där har jag gjort av ståltråd..


Här jag jag målat en trä ljusstake svart...


..limmade på en turkos skål och så här vackert blev det..:)..Tänk vad mycke man kan göra av billiga loppis saker...Jiiiihoooo va jag är glad!!!








Betong..

Mina betongsaker hade torkat på fm så då kunde jag måla en del av dom,vissa saker jag gör vill jag ha som dom är...Imorrn kommer mer alster som jag pysslat med idag...see youu!!!














Loppis..

...hyllorna är nu målade men jag ska chabba till dom oxå..:)...hörnhyllan ska hem till barnbarnet
..Ljusstaken ska målas svart och sen ska jag limma fast en skål på den...ni får se mer bilder senare,när det kommit på plats...skulle även vilja ha andra krokar på vägghyllan så såna ska jag leta,kanske gör några själv...ja,jag får se..:)..Nu ska jag fortsätta här så nåt blir klart...

Kl.5..

..Vaknade jag svårt att sova för det var så varmt,var ut på en prommis med vovven..Grått och mulet men skönt,precis sånt väder som jag gillar..:)...Idag ska jag fortsätta med mina projekt och ska även ut och kolla mina betongsaker om dom är klar..I helgen blir älsklingen och jag ensam å guuud så skönt..mys mys...men har ni vägarna förbi får ni gärna komma in på en fika...:))...Ha en bra dag mina vänner därute...see youu!!!


Baknoja!!!

Jag var bara tvungen att rusa ut och plocka röda vinbär,dom hängde så frestande där på busken...in snabbt som attan och gjorde en paj...:)..Göttans,göttans!!!...Mina andra projekt får ni kanske se imorrn...ska bara putsa lite mer på dom...Ha en sköööön kväll å bara myyys.


Grått...

..och blåsigt men jättevarmt så om det inte blir regn så ska jag sitta ute och måla idag..Sov faktiskt till halvåtta vilken sovmorron va..:)...Det är så himla skönt nu när vi har stängsel på gården så att vovven kan springa in och ut som han vill..Vi har även köpt ett antiskall halsband,så varje gång han skäller får han en liten dusch på nosen och den funkar kanon (än så länge..hahaha)...Känner mig väldigt seg och trött idag och har även värk men ska göra ett litet ryck ändå,för själen mår bättre om jag får pyssla lite...Ha en toppendag mina vänner därute i världen...see youuu!!!


Prinsessan...

..har varit här idag med sin mamma,det är full fart och vi har tagit massor med bilder..:)..Hon är farmors lilla ögonsten och det finaste som finns..Klädsel idag var en brodyrklänning och en tuff keps i brodyr...snacka om tuffsöt..:))...Älskar dig mitt lilla goa barnbarn..


Tidig morgon..

Här hemma finns körsbär.. Vinbär...

Krusbär...


Äpplen plus plommon,päron och vindruvor,så det är som en hel fruktaffär..:)..bara att gå runt att äta..




..och solen skiner och jag ska snart ta en promenad med vovven,så himla skönt och lugnt nu på morron...Igår vilade jag ingenting och det känns nu,alldeles slut och värk,så idag blir det väldigt lugnt...Hoppas på lite besök idag av äldsta sonen med sin lilla familj,så jag får goa lite med barnbarnet..:)...Tiden går ju så himla fort,hon är snart 9 månader och det händer saker hela tiden...Mitt lilla gohjärta!!!...Nä nu ska jag ta en prommis..Ha en toppendag mina vänner och hoppas att solen skiner på er...see youuu!!!

Nyförlovade...

..och såååååååå kära...min grabb Christian och hans goa och härliga flickvän Anna...har precis förlovat sig mellan dammarna hemma hos oss...Å jag är så himla glaaaaaaaad!!!!














Fikasugen???

Idag bjuds det på en härlig chokladsockerkaka och smarriga vaniljbollar...:)

Idag har det haglat tätt mellan inläggen..roooooligt!!!!

Tavlor..


..är ni intresserad så hör av er på min mail för pris..:)..

Loppisfynd!!!

Formarna längst fram ska jag gjuta betong i..


Den gulliga hyllan ska målas vit och sen ges till mitt barnbarn..Min son och hans sambo håller på att göra om i hennes rum,vitt och rosa ska det bli...Gulligt!!!...Dom har nyligen köpt hus så istället för att dom får en inflyttningspresent så gör jag lite saker till barnbarnet..:))...

Dom rostiga kedjorna har jag ingen aning vad jag ska göra med än,men det kommer..kanske nån som har en rolig ide..:))...




Jag hittade ju lite roliga saker som nu ska målas och grejas med..Har redan planer på vart vissa av dom ska vara i huset...Varför köpa nytt när man kan göra om gammalt...:)...Å man får ju väldigt många roliga och fina tips på alla dessa fina bloggar som finns...Jag har en del som jag läser varje dag...Ha det toppen idag mina vänner bland fynd och målarfärg..see youuuu!!!

Tyg..

Gomorron alla härliga...Då var det Måndag igen och vardag för nu har älsklingen börjat jobba igen..(stackarn hade ingen lust alls)...Vi väntar på miljonerna så han kan vara hemma..:))..Iallafall så var det dessa tyger jag köpte på loppisrundan i Dalarna..snygga va och läckra färger,ett av tygerna ska nog bli duk och kuddar i v-rummet till hösten..lääängtar dit nu för jag vill göra om och byta ut både det ena och andra...Men innan dess ska jag vara klar med all målning av möbler,två stolar och ett bord..Så nu får solen gärna titta fram en sväng så jag kan släpa ut dom och börja putsa och måla..det är ju enklare ute för då kan jag kladda som jag vill..för jag kan kladda ja..hahhaha...Idag ska jag ha en riktig myyyysdag,först städa sen pyssla...Hoppas att ni mina vänner därute får en bra dag...see youuu!!!!





Idag vräker...

Bilder på ett av loppisarna vi var på,det här låg i Furudal,det finns ju sååååå många gulliga gårdar överallt..Här bodde en kvinna som på sommarhalvåret bodde i Sverige och resten av året i Afrika med sin man..Så hon hade massor med afrikanska nya saker där som hon sålde,jag köpte tyger som jag ska gör nåt fint av..:)...









..regnet ner här och det behövs verkligen..Så idag får jag pyssla inomhus,med vad vet jag inte än,imorrn bitti åker älsklingen bort på jobb och det känns väldigt ovant för nu har han varit hemma i 4 veckor..Men jag har ju fullt upp om jag vill och vovven är ju oxå hemma..Funderar faktiskt på en liten utflykt i veckan med mamma och syster,jag har hört om ett gulligt ställe utanför Hudiksvall som jag gärna vill kolla in..Ni får ha en bra dag alla mina vänner därute,oavsett väder..:))..See youuu!!!

Mer bilder...

Bild på en del av campingen,det var riktigt mysigt där... Svärmors lilla husbil..
Svägerskan och hennes dotter sitter och myser på campingen...



Här grillar Jozzan,hon är såååå gullig och go...Guud va vi har skrattat och flamsat...:))...Det är tur att man kan vara lite barnslig.för hur trökigt skulle inte livet vara om man inte kunde eller vågade leva ut allt man har inom sig...Tjoooohoooo och joddelajdihooo!!!




..och den här lilla pippin kom på besök och ville smaka frukost..




Bilder från...

..våran husvagnstripp till Dalarna...massor med loppisar har vi varit på och det blev en del inköp..bilder på de får ni se senare...Här är Jozzan nedanför campingen vi låg på... Så här gulligt var det utanför ett av loppisarna..:))