Skogsluft..

..det är nåt speciellt när man kommer ut i skogen doften,ljuset och idag lite trolskt,nu spöregnar det här men på fm då var det hur ljuvligt som helst,vovven och jag var ute nästan en timme och traskade..Jag hittade även lite fint skogspynt..
..som jag fixade till här när vi kom hem...:).. Önskar er mina vänner en riktigt skön å mysig kväll...See youuu!!!

Ljusets tid...

...är det nu och framöver,visst är det härligt med hösten..:)..bara myspys,ta långa sköna promenader utan att svimma av värmeslag..:))...Vovven och jag ska snart ut i skogen å plocka mossa sen hem å göra höstfint ute på bron..Den här mysiga ljus grejen har en vän gjort till mig för mååånga år sen,den är i lera som jag målat vit nu...Nu ska jag in å kolla på era fina bloggar så ni får ha en härlig dag mina vänner...See youuuu!!!

Gokväll mina vänner!!

Idag har det inte hänt speciellt mycke här hemma,mer än att jag städat,varit ute me vovven i regnet..sköööönt..:)..och tittat på film..Gjorde en brasa i vedspisen imorse,knastrar ju så härligt med björkved... ..och här är grannens gulliga vovvar..:)..dom står och kikar på postlådebygge...För såna har vi fått nya nu,jättesnygga,bild på dom kommer när allt är klart...

Önskar er alla en skön och mysig kväll...See youuu!!!

Sovmorron...

..japp en sån blev det idag och det händer inte ofta att jag kan somna om på morron..:)..Men det var väl behövligt..Satte upp hyllorna igår och jag blev supernöjd...Men jag kommer säkert att piffa och byta ut saker titt som tätt...Idag har jag sån lust att ta ner gardinerna i hallen och sätta upp nya,meeeeeen det är ju så trökigt att putsa fönster..finns det nån frivillig därute får ni gärna komma hit och göra de...hahaha..Hoppas att ni mona goa vänner därute får en riktigt härlig dag med höstluft och sol som vi har...See youuuu!!!





Käääär igen!!!

Jag kunde ju inte släppa tanken på en hylla på fula hallväggen så efter vi varit och handlat så gick jag upp på vinden i uthuset...ååååååå där hitta jag två gamla lådor som jag nu ska sätta upp på väggen...Tjooohooo,jag är så glad...hahaha....jag har målat dom på insidan och resten får nog vara som det är... ..och älsklingen har fyllt på med massor av ved i köket,i väskan förvaras det nu plastkassar...vackert med ved..:)..lr hur..
Fortsättning följer när jag fått upp lådhyllorna å piffat lite...

Gomorron alla...

..härliga bloggare som är inne hos mig varje dag och ibland lämnar en kommentar...:)..Jag kollar era bloggar varje dag även om jag inte kommenterar varje gång..Dagen idag skiner solen iallafall nu..Det är ju såååå skönt väder nu...Looove it!!!..Å vi ska väl åka å handla snart,jag har inte pysslat på flera dar min energi och lusta har försvunnit,vill bara sova just nu känns det som..Hoppas på bättre tider..:)...Ska försöka hitta nån gammal hylla lr bräda så jag kan fixa den där trökiga väggen i hallen...Jag hoppas att ni mina vänner får en riktigt bra och härlig dag...See youuu!!!
Jag älskar gamla lador,uthus och hus...:)...

Tatuering...

En av mina grabbar håller på att tatuera sig men den är inte klar än, han satt i 6 timmar igår sen blir det fortsättning en annan dag..:)..Den är riktigt riktigt snygg,ska ju ses i verkligheten..

Vaken...

..lr sover ni än,alla mysiga inredare därute i världen..:)..själv klev jag upp halvsex och gick ut med vovven,min kropp mår bra av det...:)..Tänkte snart lägga mig i ett varmt bad med en härlig inredningstidning å ni ska veta att jag kan bada länge ja...hahahhahaa...Snart dags att plocka in plommon och göra nåt gott av...Förra året gjorde jag plommonkompott som blev väldigt goooood....Så får se om det blir sånt i år oxå...Jag önskar alla goa vänner därute en riktigt bra och skön dag...See youuu!!!!

Höstäpplen..

..nu börjar det märkas att hösten är på g med frisk härlig luft..det är riktigt vackert med alla gul orange röda färger som kommer snart..Här är en bild på våra egna äpplen vilket vi har mycke av...Dom har inte riktigt mognat än så då passar jag på att göra nåt vackert av dom...Nu blir det viloläge en stund...Snaaaaark!!

Tjooohoooo!!!

Kallt och grått ute,men jag har dörren öppen ändå för det är ju skönt med frisk luft,älsklingen tyckte det var jättekallt..:)..lite känslig kanske..hahaha..Häromdan fick jag dom här katalogerna från Stoff och Stil i Danmark,dom har så mycket fina tyger...Får se om jag skickar efter lite men jag är ju ingen älskare av symaskinen även om jag kan sy..Men köpa fina tyger kan man ju göra ändå...lr hur..hahaha..Jaha då får jag se vad jag ska göra idag då,nåt roligt ska jag väl hitta på..Vad ska ni mina vänner göra...Ha en härligt underbar dag oavsett väder...See youuu!!!

Tänk va..

..dagarna går fort,igårkväll var vi på kalas hos svägerskan,hennes grabb fyllde 19 år...Alltid lika roligt att träffa dom..:))..Iallafall så är det den här väggen i hallen som jag blir nervklen på,jag får inte till det som jag vill,den är platt vit tråkig..hahahhaa...men jag har kommit på en ide läre ha några hyllor där så nu ska jag på jakt...Idag ska jag ner på stan en sväng,ingen lust men läre..Jag vill helst bara vara hemma och ta det lugnt..Innan jag fick fibro var jag ute och rände hela tiden..:)..Men jag känner mig så nöjd nu med lugnet och tystnaden här hemma...Så nu ska jag göra ett ryck och sen dra...see you my dear friends!!!

Tyg..

..som jag skickat efter från Jotex som ska bli gardiner i köket,funderar på hissgardin om jag får till det..:)..
En bild från en del av hallen som jag har ändrat och flyttat saker till och från..Väggen mittemot får jag inte riktigt till som jag vill ha det...Vill nog ha en hylla där, nåt som kommer ut från väggen,för jag tycker att det ser så tamt ut eftersom den väggen är vit...

Gomorron mina vänner!!!

Idag blåser det på ganska bra här och lite regn är det oxå..Jag tycker att det är riktigt härligt..:)..Ska ägna min dag till att få ordning på hemmet,sätta upp saker på väggar,vika en massa tvätt och jag har lite projekt på g oxå..en rolig dag alltså..:)..Här är en bild på min lilla prinsessa,det bästa i livet..Hon har fått ett sånt fint rum i det nya huset.. En ny lykta som jag skickat efter från Jotex och nu är det väl sluttampen på blommorna här hemma så jag plockar in av det som finns nu...
Kram på er alla goa vänner som kikar in...see youu!!! Tjoohoooooo!!!!

Matbord och tallrikshylla..

Nu har jag försökt fleeeera ggr men bilden kommer inte riktigt,så nu får ni stå ut med en sned bild på bordet före målning...man kan ju alltid vrida på dataskärmen..hahahaha...
Så här ser det ut nu och jag blev riktigt,riktigt nöjd
Satte upp tallrikshyllan på väggen ovanför med lite mysiga böcker i..Den satt förr i hallen med tidningar i...
och en fiiiin vitmålad pinne längst upp....vi ses mina goa vänner som tittar in varje dag,vilket gör mig så glaaaaad....Kram på er...


Gomorron mina vänner..

Här brukar vovven och jag gå för det är så vackert,lugnt och skönt.Vi är oftast ensam på stigen så han kan springa lös..Idag är jag grymt sugen på att slipa matsalsbordet och måla det vitt,blir sååå trött på alla dukar som blir skitiga på en gång...)..Nu är det träfärgat som jag har en stor duk på...Orkar ju inte bära ut det så jag får väl slipa inne och städa sen...Vilken tur att det finns maskiner till hjälp för lite jobbigt blir det slipa med sandpapper för hand...:)...Jag har en man som inte är ett dugg intresserad av inredning,men låter mig hålla på så länge jag inte spårar ur fullständigt..hahahaha..Vad händer hos er idag då..:??...Jag hoppas att ni får en riktigt rolig och härlig dag...see youuu!!!!














Soffan!!

Lägger in en större bild oxå så den syns bättre..:)

Äntligen klar..

Nu är soffan klar till min lilla prinsessa..Hoppas att hon blir nöjd..:)...Däri kan hon ha sina små leksaker...Jag la en dubbelvikt fleecefilt på locket så att hon sitter mjukt och sen en bit av samma tapet som hon har som fondvägg till framsidan på soffan...Ja jag är sååå nöjd..:))

Coca-cola flaskor

Dom här läckra hittade jag på dollar igår,påminner om när jag var liten och bryggarbilen kom till farmor och farfar..:)..Var bara tvungen att inhandla några...Å nu ska dom stå som prydnad i köket,ej drickas ur...:)..Jag tycker att dom är såååå vackra..Igår em blev det surströmming här å guuud va smarrigt det är och vi har ätit det flera ggr i sommar..Nu ska jag hämta kaffe och kika runt lite..Önskar er alla mina härliga vänner en riktigt mysig dag...See youuu!!!!


Plockade in rosor och klöver igår,läre passa på så länge det finns nåt kvar..:)..Brickan som ljuslyktorna står på är ett loppisfynd.. Loppis spegel som har blivit målad i vitt nött...Det som ser ut som en mugg på väggen är en mjölsiktare som låg härute i uthuset,likaså den stora sleven..Ni skulle bara se vad mycket gammalt läckert vi har i uthuset...Jag har redan tagit in lite..:)
Jaha,då var det lördag, nu på fm blir det en storhandling vilket jag gillar..sen har jag inte bestämt mig om jag ska betonga eller fixa i landen...Huvudet vill båda men kroppen säger ifrån...En sak i taget så blir det nog bra med allt..Idag ska jag oxå hämta ut lite grejer som jag skickat efter,bl.a
tyg som ska bli hissgardiner i köket,lääängtar nu till jag ska börja på med höstbyte överallt,men först ska det sys gardiner och kuddfodral,så jag läre ju offra en dag till symaskinen..hahahha...Önskar er alla mina goa vänner därute i världen en riktigt skön och härlig Lördag...See youuuu!!!

Prinsessan!!


Tjoheeeej!!!

Guud vilken dryyyyg dag,alla mina bilder har försvunnit utom dom jag hade här..Men thats life..bara att ta nya..:)..Tänkte visa er några av mina tavlor som jag gjort och skyltar..Jag är så trött så jag orkade inte fixa käk så det blev pizza och det är väl gött men inte för ofta..Inte min favvomat precis...:)..Hoppas att ni mina vänner haft en bra dag..Ny dag och nya tag imorrn..:))..See youuu!!!

Dator krångel..

Jaaa..då var det min tur,fläkten på min minilaptop går på högvarv låter som en helikopter..hahaa..så jag har plockat isär den gjort rent..testat lite annat..meeen inget hjälpte så jag får väl skicka efter en ny fläkt eller nåt..Som tur är hade jag min gamla lap kvar så nu är det bara att börja installera saker i den...Ska snart föra över bilder till den här så jag kan blogga på som vanligt...Det har ju blivit min livsuppgift..hahahhha...Så jag är snart tillbaka med bilder...Ha det bra så länge mina vänner...see youu!!!!

Trädgård!!!

Nu är jag såååå trött,efter lite trädgårdsarbete å det var inte mycke jag gjorde så höll kroppen på att gå av....Tål ju ingenting..Men roligt är det,jag älskar att hålla på med jord,plantera å så...Jag hade ju hjälp av grabben oxå som fick ta reda på allt som jag kastat på gräsmattan..:)..Så nu ska jag snart soooova...så gonatt på er alla mina härliga vänner därute i världen..see youu!!














Good Morning my dear friends!!!

Matplatsen i köket,vi sitter nästan aldrig här och äter,blir mest fika här...Vi har ett ganska litet kök och det är en del kvar att fixa som kaklet t.ex..Funderar på att köpa kakeldecor så det bara är att klistra på...Finns ju massor av fina såna...Idag ska jag och min yngsta grabb fixa ute för det ser ut som ett krasch nu...det ska planteras om och land ska tas bort...Vi har väldigt stor tomt så jag ska anpassa landen till vad jag orkar ta reda på...För fint vill man ju ha det..:)..Önskar er alla mina vänner därute en härlig dag..see youuu!!!

Två middagar..

Skar köttet i bitar som jag stekte i olja med tandorikrydda,vitlök,salt och peppar.. sen stekte jag grönsaker..frysta wok..

Blandade i en stor kastrull och hällde i grädde och lite sweetchilisås...Gissa om det smakade gött..Det blev nästan en Hallelulja moment..hahahhaa...


Karre biten som blev kvar smorde jag in med olja,soja och grillkrydda...
Två maträtter av samma köttbit...Guuud så skönt att ha fixat och klart till kvällen..:)..(men dom får bara grytan till middag ikväll..)



Hemma hos..

Svärmor,hon är sååå himla duktig med inredning och har så mycket härliga saker,både hemma och i torpet.Det mesta hittar hon på loppis som hon sen gör om.Hon är en grymt rolig och härlig människa...:)...Idag tänkte jag måla lite grejer för det var ett tag sen nu,men först lite trökgrejer som läre göras...:))...Önskar er alla mina vänner en riktigt bra och skön dag...see youuu!!!