Militärlåda och rost..

Nymålad låda som först var militärgrön och så hade jag den i många år,sen turkos men det var inge fint och nu är den vit...:)
En rostig sak med kedjor,ingen aning vad det är men fiiiin är den...

Vet inte heller va detta är men den hittade jag hos mina föräldrar för flera år sen...


Men vackert blir det när man blandar lite...:))...Funderar på en text på locket,men det får vänta för jag läre hitta nåt vackert först...KRAM/Annelie



Söt!!

En söt liten kofta till en söt liten tjej..:))...Jag skickar efter mycke från HM tycker att dom har jättefina kläder och bra kvalite,jag har handlat där sen mina grabbar var liten och alltid varit nöjd,min äldsta grabb är 27....:)...Hua vad tiden går fort,det känns som om grabbarna har växt ifrån mig,ja på längden va klart men även i sina sätt att vara,dom är vuxnare än mig oftast...hahahhaahha... Sitter just nu med färg i håret,det har kommit fram nåt grått och nå sånt vill jag inte se än på några år...:)...Vissa passar jättebra i det gråa men det passar inte mig och mitt sätt att vara...:))...Så jag fortsätter med mitt färgande ett tag till...haha..
Nu önskar jag er en underbar dag...See youuuu!!!!

Gokväll!!!

Lilly snart 1 år..Mitt gohjärta!!!
Idag gjorde jag mina ärenden snabba på stan för att sen gå till min goa svägerska i hennes fina butik,även min härliga svärmor var där..:)...Hittade en söt liten docksäng där som barnbarnet ska få..:)..Nu fattas bara en liten docka sen så är ett års presenterna klara...Har samlat på mig en del..:)..Bilder på allt får ni se senare när allt är fixat..
Önskar er en riktigt mysig kväll och sov så gott..

Frost!!!

Torkade äppelskivor att pynta med...
Gomorron mina vänner,nu på morron var det frost ute,så det blir till att skrapa rutorna på bilen för dom som har en,jag har varken körkort lr bil så det slipper jag..:))..Idag är det en sån där "måste åka till stan dag" har lite ärenden att göra som inte kan vänta...Det är en himla tur att jag får bo på landet utanför våran lilla trökiga stad,vi har inga mysiga affärer här och att gå genom centrum tar ca 5 min. Men min gulliga svägerska har en fin liten butik där hon säljer sina betongsaker,tavlor m.m...Har ni vägarna förbi Söderhamn ska ni kolla in den..:).. Är det nåt jag gillar så är det att köpa blommor,tyvärr blir det inte så ofta kan tycka att det är lite dyrt eftersom jag brukar ta död på dom ganska fort...hahahaha...men den här sorten står sig bra,det är nån sorts höstglöd tror jag...
Nu önskar jag er en riktigt bra dag,här skiner solen...Så ses vi..

Indianer

Jag tycker om den andlighet och tron dom hade och hur dom levde,synd att det blev som det blev för där hade vi nog kunnat lärt oss mycket..:)..Tavlan sydde jag för några år sen.. Nu är lådan målad men inte piffad än så bilder får ni vänta på..:))..See youu!!!

Med risk för...

..att bli tjatig..:)...Men hösten är otroligt vacker man får vekligen må bra känslor när man är ute och går..Många människor får höst depressioner,men jag blir låg när ljuset och sommaren kommer,så det här passar mig ypperligt...Nu på morronen har jag börjat måla om en gammal militärlåda,den har varit turkos men har aldrig varit nöjd me den,sen ska den pyntas..:))...Ska ut och rota i mina förråd i uthuset.. Nu mina fina och mysiga vänner ute i världen får ni ha en riktigt härlig dag och hoppas att solen skiner på er oxå...See youuu!!!

Orange!!

Härlig filt som vi fått av svärmor,lyser verkligen upp i höstmörkret.. Målade hjärtan på väggen ovanför..Mysig em alla..

Gomorron världen!!!

Jaha,då var det Måndag igeeeen och idag blir det en vilodag.På lördan var vi och storhandla på fm och sen på kvällen var vi bjudna till mellangrabben och hans tjej på fika,kollade även in deras nya spel..:))..Dit kom oxå min äldsta med sin tjej och mitt goa barnbarn så då fick jag pussa på henne lite...:))...Hon hade så grymt tuffa jeans på sig,lappade...Synd att jag inte hade kameran med,men jag visste inte att dom skulle komma så det var en gullig överraskning..:)..Men som vanligt blev det lite för mycke för mig så jag vaknade på söndan och kände mig död,orkade ingenting nästan,på em kom mina föräldrar och lillebror på fika...Myyyys!!! Det blev mandeltårta och vaniljbollar...Gött gött!!!
Hoppas att ni mina vänner därute får en riktigt härlig dag...See youuu!!!

Dagens fix!!!

Nu har hyllan kommit upp och tre tavlor som jag pysslat ihop..Å nu ska jag göra en smoothie med björnbär och mango och en grovmacka med hemmagjord italiensk röra som jag fått av en gullig kvinna som bor här i byn..:))..See youuu friends!!!


Regnet det bara öser ner..

..och det är sååå mysigt,vi ska väl snart åka och storhandla sen blir det att tända en massa ljus och bara myyysa,dagens maträtt blir nachotallrik då blir bonusgrabben glad iallafall,inte min favorit men lite går i..:)...Här är några härliga kvällsbilder som jag tog häromkvällen när vovven och jag var ute..Nää nu läre jag röra på röva så ni får ha en riktigt härlig och myyyysig lördag..Seee youuu!!!





Fredag igen!!

Vår lilla matplats i köket,tre stolar med olika färg..Syns bara två här den tredje är röd.. Sydde ett par hjärtan av tyget som blev över..

Hängde dom under den lilla spegeln i köket..



Jaaa,det känns som om veckorna består utav bara måndagar och fredagar för det går ju sååå fort..:)..Sydde en liten duk igår och på betongfatet står några loppisflaskor och en härlig ljuslykta.. Idag regnar det här och jag tycker att det är riktigt mysigt..:))..Min älskling kommer hem idag efter en veckas jobb på annan ort,guuud va jag längtar,jag har ett stort pussbehov nu...hahahhaa...Ska försöka få upp en hylla i v-rummet ovanför min myshörna och jag skulle även behöva måla några tavlor till min vän som hon beställt..Jaja får väl se vad som händer,ska göra ett litet ryck nu iallafall med dom vanliga morron bestyren,så ni mina vänner därute får ha en riktigt skön och härlig fredag...See youuu!!!



Gårdagens slit...

Nyputsade fönster och nya gardiner,jag är grymt nöjd det blev precis som jag tänkt mig.Jag knöt upp upp med ett lite grövre snöre enkelt och bra..:))...Eftersom symaskinen står framme så ska jag sy en duk och några hjärtan att hänga upp...Idag blev det sovmorron oxå ända till kl 7..hahaha...Vi har ett otroligt väder här,knappt nå regn,fina dagar så än så länge har inte vi fått nåt riktigt höstrusk...Hoppas att ni mina vänner får en riktigt härlig dag oavsett väder...See youu!!!





Tavla!!

Den här tavlan tyckte jag var riktigt fin så den får nu stå på en hylla i köket..:)..Gardinerna är nu sydda och uppsatta,bilder på det får ni se imorrn...Ha en riktigt mysig kväll..See youuu!!!

Gomorron!!

Hoppas att allt är bra med er..:)..Igårkväll var svärmor med man hit en sväng och fika,med sig hade dom en stooor kasse med roliga prylar,hyllor b.la så nu ska det grejas,lite av det var jag tvungen att lägga upp igår och lite senare när jag var ut med vovven så plockade jag in nya kvistar,det är verkligen glad färger ute nu..:))..Jaha så var det en ny dag får se vad den ska bjuda på och om lusten infinner sig att sy lite...Upp med en hylla i v-rummet blir det iallafall..Roligt med lite nygammalt..lr hur??..Nu önskar jag er en toppen dag mina vänner..See youuu!!!





Värme!!

Varma härliga färger,bara att ta in naturen,pressade löv,äpplen,mossa...Hösten är underbar!!!

REGN!!

Gomorron alla härliga bloggisar..:)..Här vräker regnet ner så vovven och jag blev ganska så blöta när vi var ut..Men skönt och uppfriskande va det,så idag blir det en städ och pysseldag...Här får ni se lite söta kläder som jag skickat efter åt mitt lilla sööööta barnbarn,tröjan är som en tunika å ska vara till dom randiga tightsen som det är en volang på nertill...På jeansen är det en söt volang på fickorna,jag väntar även på en rosa stickad kofta...Eftersom jag har tre grabbar så är det såååå himla kul att det blev en lite tjej så jag får köpa söta kläder..:))..Å äntligen får jag även köpa dockor och sånt...Guuuud va roligt...hahahaha...Nu ska jag kolla runt lite på era fina bloggar sen så ska jag göra ett ryck,så jag önskar er alla en härlig dag...För en sån kan man ha även om det regnar...See youuuu!!!!

Valdagen!!!

Ja,idag går vi till val,lite pirrigt tycker jag och jättespännande..:))..Igår em tog jag och min yngsta grabb (19 år) en tur till skogen två timmar var vi ute och hittade bra mycke trattisar,han älskar svamp lika mycke som jag.Han är väldigt duktig på att göra mat både paj och grytor...:))..Min kropp värkte och jag blev väldigt trött,snubbelrisk var det så grabben sa att jag fick hålla i han så jag inte skulle ramla...Han är så omtänksam och gullig min lilla gofis...:)...Jag älskar att få umgås med han när det bara är vi två...Vi kan prata om allt,inga hemlisar här inte...:))..Ska väl få i mig lite frulle nu och sen vet jag inte vad som händer,vill ju så mycket hela tiden så hjärnan är som en centrifug och ingenting händer känns det som...hahaha...Men nu önskar jag er alla mina bloggvänner uti världen en riktigt skön och härlig söndag...See youuuu!!!

Vakna..

..med huvudvärk så jag har ingen lust med nåt idag,men ska visa er mina nya inköp..ett par mysiga stövlar blev det.. och det här,allt i lila :)))..Jag vill ha färg i min garderob inte för mycke svart..Allt satt jättebra å det var ju tur så slapp jag skicka tillbaka nåt..:)..Köpte allt från La Redoute en katalog som jag verkligen gillar...
Önskar er en härlig lördag...See youuu!!!

Blåbär Och Hallon!!!

Varsågoda och ta en bit för den är precis nybakad...:)...Blåbär och hallonkaka blev det idag,sugen på att baka nåt mer faktiskt,för man vet ju aldrig vem som kan dyka up i helgen...:))

Lingonkvistar

Gomorron mina vänner,guuud va jag är seg på morronen,klev upp halvsex gick ut med vovven sen har det inte hänt mycke här...hahahaa..Drömmen är ju att slänga sig ur sängen och köra igång direkt,så var det innan jag blev sjuk..Men men jag hinner väl det jag vill ändå...Hoppas jag..:))..Det härligaste och roligast med bloggvärlden är ju att man kan få sån inspiration och sen göra det på sitt sätt...Som här plockade lingonkvistar och la i en flaska som jag fyllde på med vatten..Enkelt,vackert och gratis...Jiiihoooo!! Nu önskar jag alla mina vänner därute i världen en riktigt skön och härlig fredag...See youuuu!!!

Pyssel och bak..

Tjoheeeeeej alla vänner,det här har jag pysslat med idag,sytt ett gulligt hjärta till barnbarnet,hon fyller ju snart 1 år så jag håller på att samla på mig saker..:)..
Blev även dom här smarriga gobitarna,en kladdkaka med kokostäcke och kakor med choklad och nöt topping..Jag var ju bara tvungen att provsmaka å gissa om det var gott...hahahaa..
Ha en fortsatt bra dag...See youuuu!!! (Nu ska jag vila innan det är dags för middan..)

Goooodingar!!!

På fm när vi var ute i skogen så hittade jag dom här härliga trattisarna,nu ska dom bara borstas av lite för stt sen ligga å torka...Gött va...Men jag ska plocka mer för det går ganska mycke på vintern..Det blev en lika lång prommis idag som igår fast i en annan skog,så när vi kom hem åt jag och sen var det bara att sova en stund...ja ett par timmar blev det..:))..
Ha en mysig kväll nu mina vänner,för det ska jag ha...)...See youuu!!!

Grått,Gammalt och Vackert!!

Ja,ja nu snackar jag inte om mig själv,även om en del stämmer...hahahhahaa...Utan om den här vackra ladan som jag hittade efter skogsvägen igår...Love it..Skulle kunna bo i en sån..:)..Å va händer idag då,jo snart blir det en skogspromenad med vovven,men först lite stärkande havregrynsgröt med krossad linfrö och kanel på...Smaskens de..Sen får jag se vad jag orkar å har lust med...Vad händer hos er idag då..??....Jag önskar iallafall er en riktigt härlig och skön dag...See youuu!!!





Skogen

Zacke och jag var ute i skogen nästan två timmar på fm,det var nog lite för länge för mig blev så himla trött..Men värt det för guuuud va skönt det är...Hittade fina kvistar i vackra färger.. Å här sitter vi och vilar en stund,jag skulle haft lite fika med mig men det får bli nästa gång..:)...


Ha en skön kväll mina vänner därute...See youuu!!!

En brasa och lite pyssel..

Klev upp halvsex och tog en prommis med vovven,lite kallt var det men sköööönt,min kropp mår lite bättre nu när det inte är så varmt...Fibro är en underlig sjukdom för man har alltid värk nånstans,alltid trött vaknar aldrig utvilad,håller man på en hel dag utan vila så får man ett helsike dan efter,så det gäller att välja ut det roliga i livet..Man går hela tiden som i en dimma,hjärnan följer inte med resten av kroppen...nånstans är det felkopplat alltså..hahahaha..Ibland kan jag bli liggandes en hel vecka,så mitt liv känns inte som ett helt liv för jag lever inte till 100 procent..Väldigt stress känslig tål ingenting vissa dar...Såååå jag är väldigt tacksam att jag hittat och vågat ta fram mitt pysslande..Jag har ett par kvinnor i mitt liv som inspirerar mig väldigt mycke..:))...Iallafall så har jag tänt en brasa i köket och pysslat lite nu på morron...
Klippt ut några hjärtatn av resterna från gardintyget som jag ska ha i köket,ska bara sys ihop och fyllas,det kommer att bli några vita oxå som ska ges bort...:))..
Gjorde även en girlang av tyget,bara att klippa och limma...Hur enkelt kan de bli...:)...

Nu mina vänner önskar jag er en riktigt skön och härlig dag,jag och vovven ska snart ut i skogen
å vi kanske hittar nåt fynd där....:)...See youuuuuu!!!!

Då var det Måndagmorron!!!

Härliga Måndag..:) Efter att ha legat och vilat hela söndagen,så fick jag sån lust att måla på kvällskvisten,hämtade in mina nya betongsaker och dom blev vita fast jag målar bara översidan,finast så tycker jag.. Målade även denna korg vit som står på det gamla skåpet i köket..Å idag har jag sån lust att sy nya gardiner i köket och göra fint där oxå,men vet inte om orken infinner sig eftersom jag fortfarande snorar och känner mig hängig..Jag har även köpt nya gardiner till bonusgrabbens rum hittade jättefina billiga på Dollar...Så nog finns det att göra allt...:))...Den som lever får se vad som händer idag...Önskar er alla mina fina bloggisar en härlig dag och va rädd om er...see youuu!!!