Hello Friends!!!

Det var den här söta lilla ljusampeln.. ..och den fiina kronan som jag hämtade på posten häromdagen...
Jag vet inte riktigt vart den ska hänga än så jag springer runt och provar lite överallt,å plingplong så kommer den att hitta sin plats..haha..
Nu ska jag fortsätta mitt hängande i myshörnan,ha en riktigt mysig kväll ni oxå...See youuu!!!

Sköööna Måndag!!

Mooorning i kylan,16 minus här så nu eldas det för fullt...Sååå skönt med Måndag igen så jag får vara lite ensam,min hjärna och kropp läre vila..:) Ja,igår var vi ju till mitt härliga barnbarn och jag tog med en julstrumpa som hennes pappa hade när han var liten,ca 20 år gammal och det var uppskattat..:) En bamsebok blev det oxå i adventspresent...Dom söta kuddarna har hon i sin säng,hon har såååå mycke saker så hon skulle nästan behöva ha sitt rum i v-rummet,ja så är det med första barnbarnet...hahaha.. Prinsessan blir nog som sina föräldrar hon älskar böcker..Så såna blir det fler av när tomten kommer..:) Å jag hämtade ut ett paket på posten igår både med julklappar och till mig själv,bilder på det får ni se senare...Nu ska jag ta tag i dagen så ni får ha det så himla bra..See youuu!!!

Första Advent!!!

Gomorron alla mysiga därute,visst är det väl härligt å mysigt att det är snö nu på första advent...:)) Det blir en helt annan stämning,tända ljus,dricka glögg å bara myyysa..Här dracks det en ny smak på glöggen igår med smak av blåbär och lingon,den var grymt god så nu ska det köpas fler..:)) I år är det första gången jag inte gjort iordning nån stake,har inte haft nån lust och jag har inte kommit på nåt mysigt att göra...Jag har sett att många av er har gjort så fiiina,å jag har redan så många andra lyktor och ljus överallt..
Elden sprakar i spisen och jag väntar på att vattnet ska bli varmt för här fryser ledningarna när det blir kallt,vi kokar upp vatten och häller det i en plastpåse och sen lägger vi den på ledningen å vips så har vi varmvatten...hahaha...Det är inte bara att bo i ett gammalt hus..Men det är väl det som är det mysiga...lr hur!!!..Ska snart ta ett varmt bad,sen blir det en handling och en mysig fika hos äldsta grabben...Ha en riktigt myyyyysig advent mina goa vänner därute..See youuu!!!

Tofsar å småtomtar!!!

Gokväll vänner!!! Här har snön vräkt ner hela dan,jag har bara varit ute en sväng idag å det var med vovven i morse..Sen har jag bakat och pysslat...:) Röda tofsar som jag gjort av vanligt garn..
Två småtomtar som jag oxå gjort får nu hänga under hyllan i köket...Ett irritationsmoment är att vissa bilder blir sååååå dåliga...Ikväll blir det film och mitt hembakta fikabröd...Myyyys!! Å imorrn blir det adventsfika hos äldsta grabben m. familj,dom har det som tradition...Å jag får träffa min lilla prinsessa och då är jag inte sååå social med dom andra..hahaha..NU får ni ha en myyysig kväll och en härlig advent...Tänd massa ljus och bara mys på...:)..See youu!!!

Advents stjärnor

Nu har dom äntligen kommit upp i v-rummet...29 kr på Jula det ni var väl superbilligt...Tyvärr så blev det inga bra bilder i mörker så ni kunde få se dom lysa då...Nu är det bara lite piff i hallen kvar sen så...Tomtarna spar jag med ett tag till...:) Mooorning friends,hoppas allt är bra med er i all denna snö..Här är det 8 minus och snön vräker ner..Ska det bli lika mycke som förra vintern tro...Myyyys!!! Ikväll kommer älsklingen hem och det ska bli spännande att höra vad han har för roligt att berätta...Åååå jag hoppas att han köpt nåt ROMANTISKT åt mig,annars får han sova i uthuset...hahaha...Nu ska jag leta upp nåt härligt muffinsrecept och baka...För det är ju såååå kul att fylla frysen för det kan ju komma nån som är fikasugen...lr hur!!! Ha en underbar dag i snön...See youuu!!!

Gokväll i vintermörkret!!

Ett lite senare inlägg än vanligt idag..:) Mannen har åkt på Ålandskryssning på Konferens som det så fint heter..hahaha...Så jag satte två degar imorse och det blev två sorters bullar av det...Lussebullar vilket jag äääälskar och så blev det långpannebullar med mandelmassa och kakao...Hur smaskigt som helst..:) Å nu ligger allt i frysen...Sen har det inte hänt så mycke mer här för jag blev alldeles slut efter baket.. På matbordet i v-rummet..Lyktor och en liten gran..
Nu får ni ha en riktigt mysig kväll goingar...See youuu!!!

Nybakat!!!

Japp,imorse fick jag ett himla ryck bakade tre sorter..wow..:) Det blev chokladdrömmar,kanelkakor och apelsinrutor med mandelmassa i..:)
Nu är det tänkt att jag ska spara lite på de jag bakat,får se hur länge..hahaha...Ska snart iväg och köpa saffran och sen blir det bullar,ja inte idag men imorrn kanske...:))
Ha en mysig kväll nu,friends..See youu!!

Varsågoda,ta en kaka...lr två..

Pyssel och storm..

Mooorning alla härliga och tack så hemskt mycke för era fina och goa kommentarer..:) Igår gjorde jag några tofsar som ska hänga i hall fönstret,om det blir som jag tänkt,det vet man aldrig..haha... Gjorde även fint på köksbordet,med två vita hyacinter..(Hoppas jag)..:)..


Pyssel,pyssel och åter pyssel,japp så ser livet ut just nu...Får ju lite panik oxå för det ska även fixas till julmarknaden som blir den 5:e dec...Hujedamig,hur ska det bli...hahahhaa...Men jag behöver ju inte ha så hiskeligt mycke grejer med mig...lr hur...Å guuud vilken storm det är här,vaknade tidigt och kunde inte somna om för denna blåst,jag får väl ha tyngder på fötterna idag när jag ska ut med vovven,annars lyfter jag väl...:)) Så ser ni nån som flyger förbi så är det bara jag...Nu får ni ha en riktigt mysig dag...See youu!!!

Det närmar sig

Moorning alla pysselglada bloggisar..:) Mina fönster är nu klara så nu är det bara resten kvar..:)) Jag känner mig verkligen nöjd och glad..
Tänkte sy några hjärtan och fixa klart det mysig på köksbordet som jag har börjat på med...Jag älskar det röda och lite guldiga,det ger en sån varm och skön julkänsla..Fortsättning följer my dear friends....Ha en riktigt mysig pyssel och donardag..See youuu!!!

Fönster nr 1...

..i köket är nu klart,fortsätter imorrn med resten..:)



Imorse fick jag fika besök av min goa vän J,hon hade sin vovve med sig så då fick dom vara ute på gårn och busa..Sen var våran helt slut..hahaha...Han var kolugn sen när vi skulle ut på prommis..Nu får ni ha en myyysig kväll...See youu!!!

Härliga Måndag och Jula!!!

Gomorron alla härliga bloggisar..Min favoritdag idag..:) Igår så blev det inge Rusta i Gävle men det blev Jula och där hitta jag det här gulliga pysslet...
Även två adventsstjärnor fick följa med hem och guuud va billigt det blev då...:))
Jag lyckades lura in brorsan och syrrans sambo på Ica Maxi oxå,där hittade jag julgardiner för ett bra pris...Å guuud så mycke fint dom hade där då...Men eftersom jag hade två tålamodslösa karlar med mig så kunde jag inte kolla runt så noga...hahahhaa..

Så nu ska det börja pyntas här....Jiiihooo vad kul!!!
Hoppas att ni får en underbar Måndag...See youuu!!!

God söndagmorgon!!!

Här har det snöat hela natten och det snöar fortfarande,hur mysigt som helst..:) Idag ska jag åka till Gävle för att fira syrrans grabb som fyller 18 år...:) Tänkte även lura iväg lillebror på Rusta,dom har nämligen billiga adventsstjärnor...:)) Den här lyktan jag gjort till syrran...(Synd att det blir så dåliga bilder nu...)
Kortet till mosters gohjärta...:)


Å så här såg det ut igårkväll hemma hos oss och mer kommer det...jiiihooooo!!!






Love it!!!! Ha en riktigt härlig och mysig Söndag,ut och hoppa i snön...:)) See youuu!!!!



Å så myyysigt!!

Snön vräker ner just nu och jag planerar adventspynt...Jag har inte bestämt mig än om jag ska byta gardiner i köket,har inga hemma just nu så jag läre ju köpa såna isåfall..Ska iväg och shoppa snart så då kanske jag hittar några...Det får bli färdigsydda..:))
Den här vackra bilden hitta jag på en sida där det var fritt fram att ta bilder...:) Tänk att ha en sån gran...:)) Julsagor tänker jag på när jag ser den..
Nu får ni ha en riktigt myyyysig Lördag mina vänner därute...See youu!! Joddelajdihooo!!!

Gomorron i mörkret

Jaha nu var det Fredag igen,känns som om veckorna bara har två dagar Måndag och Fredag,för det går ju så fort...:) Åååå jag är så pyntsugen,men nästa vecka kan man ju börja smacka på..lr hur..hahaha..Igårkväll blev det tre lyktor till och eftersom jag ska till syrran på Söndag så ska jag göra en stor åt henne,som en liten överraskning..:)) Tror faktiskt att jag ska upp å rota bland julsakerna,läre ju kolla in vad jag har och vad som ska fram till advent....

Ni får ha en riktigt härlig och skön Fredag mina vänner därute..See youuu!!!

Nya..

Halloj mina vänner!!! Nya lyktor blev gjorda på fm..:) Sen blev jag bjuden hem till en nyvunnen vän på fika...Myyys!!! Å nu ska det skalas pärer för idag blir det hemmagjord mos m. köttkorv..Götteligöttgött!!! Vi kanske syns igen lite senare,vem vet..:))

Tjooohoo!!!

Vaknade imorse å det var 11 minus...Myyys!! Å nu börjar solen titta fram jag har precis klivit upp ur badet som jag hade rapsolja i...:))Idag har jag ingen aning vad som kommer att hända...Har lust med sååå mycke nu..Att klä på sig massor och ta en prommis är ju en sak jag verkligen tycker om och efter det en stor kopp te och min hembakta GI kaka..Att glädjas över dom små sakerna,det är det som gör livet..:) Här är två småtavlor som jag gjorde för ett tag sen,målade på spånplattor..:)

Nu ska bara håret torka sen blir det till att gå ut,så ha en riktigt skön och härlig dag nu,my friends..See youuu!!!

Kudde!!

Titta va jag har sytt idag,otroligt att jag parkerade röva vid symaskin idag..hahaha...Jag skulle vilja sy massor men har så dåligt tålamod vid maskinen...Nåt jag får träna på kanske..:) NU är det så mysigt att kolla runt på alla fina bloggar för det blir mer å mer jul...Härliga tider!!!
Ha en riktigt mysig kväll nu mina vänner...See youuu!!!

Kottar!!

Halloj alla vänner!! Hoppas att ni alla mår bra och att solen skiner på er..För det gör den här och lite snö fick vi oxå igårkväll,så snart blir det en härlig prommis med vovven..:) Å vilken tur att jag hann plocka kottar innan snön,som jag nu har sprutat vita så dom ser lite vintriga och juliga ut..Pyntelipyntpynt vettni..hahahaa.. Här hemma hos mig händer det inte så mycke på dagarna,det är väldigt lugnt här...Jag pysslar på när jag har ork å kraft...Meeen nu så ska jag ut,ha en riktigt mysig dag..See youuu!!!

LOVE

Tror ni att det blivit nåt sytt än....hahaha....Jag har målat tavlor istället och dom blev så vackra...Ser ni att det röda är hjärtan...
Ska upp å måla en större variant nu... För jag blev så kär i dom små...hahaha..

Ett litet försök!!

Halloj och gomorron..:) Jag har tre tunikor som jag tänkte försöka bli av med...:) Så nu får ni som vill bjuda på dom,dom är obetydligt använda...Vi börjar på 50 spänn,låter väl bra va..Den vita och svarta är det st S och den rutiga är det M på...
Igår var jag jätteduktig,pyssla inte på hela dan och hjärnan har nu fått vila lite..hahaha..Så idag tänkte jag sy...Hoppas att ni får en underbart härlig Måndag...See youu!!!

Fågelbur!!

Halloj därute i vida världen, va skoj det är när man får nya följare,det gör mig såååå GLAD..:)) Här snöar det lite nu,hoppas att vi får en vinter som den förra med massor av snö...haha..I somras hittade jag den här fågelburen kastad på baksidan i en skräphög..Åååhh va jag blev lycklig,sprayade den vit och inte förrän nu har jag pyntat den...Men man ska inte ha för bråttom heller utan man ska känna in hur man vill ha det först..:)
Den är sååå otroligt vacker när det börjar skymma ute,så nöjd är jag absolut...Idag har jag tänkt mig en pysselfri dag,känner att jag läre vila hjärnan,för därinne är det som en tennismatch,ideerna bara studsar omkring...hahhaa...Jag har tänkt ut en ny grej istället för vimplar igen,men läre köpa garn först..Nu ska jag fortsätta min lugna å mysiga dag,så ni får ha det så himla bra denna söndag...See youuu!!!

B..L..O..SSA...

..glöggen heter blossa..:) Igår pysslade jag i köket å guuud va mysigt det är nu...Synd bara att snön regnar bort,men det är vi vana vid här..Får tända en massa ljus och pyssla lite idag..
Glöggservisen har jag haft i många många år...Ska bara köpa några fina glöggskedar till..

Mooorning mina vänner idag hade jag sovmorron till åtta...Men jag var vaken tre inatt..Så nu sitter jag här och kollar runt på era mysiga bloggar och blir såååå inspirerad...Å en kopp kaffe så klart..:)) Nu får ni ha en riltigt myyysig och skön lördag...See youuu!!!


Advent!!

Mooorning alla goingar...Jaja jag har börjat på lite med pynt för jag känner att jag behöver det nu...Det piggar lixom upp..:) Det här är ett litet fönster i trappen till övervåningen som jag myst till lite,perfekt med en slinga som går på batterier..:)

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad med en julig tidning.för min kropp håller på att värka sönder...Så det ska bli sköönt...Hoppas att ni får en riktigt härlig fredag...See youu!!!

S rum..

Nu har jag kladdat på bonusgrabbens rum en liten överraskning till han kommer hem..:) Nya gardiner och en ny hylla från Ikea...Vi har förut målat hans rum i halva svart och halva grå och till det tycker jag att det är snyggt med lite rött...Av färg blir man glaaad...hahaha
Mooorning alla godingar därute några minus ute nu men dom har ju sagt att det ska bli regn nåndag så då försvinner all snöööö....TRÖÖÖKIGT!!! Varje morron brukar jag ta lite kaffe och sätta mig vid datorn men inte idag då greja jag först,för annars är risken att jag aldrig kommer igång..hahahha..Nu kurrar det i magen så dags för frulle...Ha en riktigt härlig dag...See youuu!!!

Idag igen!!


Ja jag läre skriva av mig och det hör inte till vanligheterna,sen strax efter tio imorse har jag legat igen,jag orkar ingenting vill bara sooova.Jag är så himla trött och kroppen värker och av det kan jag bli stressad för det är så svårt att koppla av,igårkväll längtade jag tills jag kunde lägga mig så jag skulle kunna pyssla idag,men ingenting..:( Ibland blir jag så jäkla trött på denna fibro,det enda jag vill är att bli frisk,jag vill orka en hel dag utan att känna mig död dan efter...Men så här ser det ut nu hoppas på all forskning dom håller på med om ett botemedel. Så nu ska jag lägga mig igen...See youuu!!!

Halleluja moment!!!

Ja ett sånt fick jag nyss när vovven å jag var ute och gick kultustigen,sååå otroligt vackert...:)


Man bara väntar på att det ska hoppa fram småtomtar...hahahah


Och på det en smarrigt härlig GI kaka med smak av choklad,apelsin,kardemumma,kanel...Nybakad va klart!!!..:) Har precis fått i mig en bit..Varsågoda att smaka ni oxå...:) See youuu!!!