HÄRLIGA MÅNDAG!!

En ny vecka med nya ideer..:)) Igår bytte vi ju sovrum med bonusgrabben och både vi och han blev grymt nöjda,men det är en del pysslande kvar i vårat rum innan det är klart,sängen i min myshörna i v-rummet ska upp,två fåtöljer ska inhandlas för att stå där istället..Grejer till sovrummet ska målas,fina gardiner ska upp...Ojojojoj,mycke nu,men jag tar det som det kommer och hur jag orkar..Nu ska jag upp och leka med snabeldraken en sväng sen blir det en prommis med vovvar..
Jag är väldigt sugen på att baka skorpor och bullar oxå,så får se om jag gör nåt av det idag..Tiden har jag,men mina effektiva timmar på en dag är inte många..Nu får ni ha en toppendag alla goa och mysiga vänner därute..See youuuuu!!!

Tänkvärt!!

"Först när det sista trädet huggits ner,den sista floden förgiftats och den sista fisken fångats kommer ni att förstå att man inte kan äta pengar" Cree

Nåt att tänka på i dagens samhälle.

Nu ska vi byta rum med bonusgrabben på övervåningen,så vi får ett mindre och mysigare sovrum,sen har jag att pyssla med hela veckan...Guuud va sköj..:)) Ett senare projekt blir att göra om lite i v-rummet,så nu får ni ha en riktigt skön söndag...see youuu!!!

P.s Hälsar oxå min nya följare välkommen till min blogg...Jättekul när nya hittar hit..:))

KRAAAAM PÅ ER ALLA!!!

Rolig städning!!

Tjooohej så här på lördags fm...Vi har precis kommit hem från en handling på Coop och titta vad jag hitta där...En städvante,går att använda både torr och blöt,till dammning och fönster...Lättsamt va!!! Å snygg färg,den matchar i v-rummet..hahaha...Skulle haft en färg till varje rum,men lite överdrivet kanske..:)) Nu ska jag ut med lill vovven så ni får ha en riktigt skön dag i solen...See youuu!!!

Nyskapat!!


Nymålat!!

Gomorron alla härliga bloggare..Ja,jag har redan börjat min dag här hemma,en skön prommis med vovvarna tidigt imorse och sen en skön dusch på det..:)) Igår em fick jag ett ryck och målade på det gamla pottskåpet som vi har i hallen,det var vitt och nött,men börjar bli lite trött på allt det nötta nu...Ska även leta fram nåt tyg att hänga dit,har haft en dörr som ska hänga där men den har försvunnit...hahaha...Ja,efter alla mina flyttar så kan det bli så... Ser ni,jag har både platt tång och krustång,så jag kan variera i frisyrer,jag har ju självlockigt hår,men kul med enkla förändringar ibland vid lust....Nu ska jag fixa undan lite här,för idag kommer älsklingen hem...Jiiihoooooo,som jag har längtat...See youu friends!!!

Dagens vurpa!!

Gomorron vänner,hoppas att ni sovit gott..Jag har nyss varit på prommis med vovvarna och skulle ut på ett skoter spår,det var en liten nerförsbacke och jag trampar igenom snön och gör en kullerbytta..haha..Snacka om intrassling av koppel,gjorde illa vänsterhanden lite grann men man är ju sååå känslig när man har fibro...Smidig som ett kassaskåp...hahaha..Jaaaa,jag kanske skulle bli akrobat och jobba på cirkus...Ett gott skratt fick jag iallafall...Här nedan ser ni en bild på mina nya gardiner som jag har skickat efter,har lånat bilden från Ellos..Väldigt dålig bild,men ni kommer att få se dom uppsatta senare när den tiden är här..Härliga pastelliga färger,när den här tiden kommer så tänker jag väldigt mycke på färger och tyger,både till kök och v-rum..Roooligt som attans är det...Nä nu ska jag försöka göra nåt...men vaaaaaaad...ja,jag har ingen aning..Ni får ha en riktigt skön och härlig dag nu,friends..See youuu!!!







Snabeldraken!!!

Bilder lånade på nätet..Så vackra och glada färger.


Idag ska han få sig en omgång,sen ska jag göra ingenting för lusten har försvunnit för jag är sååå trött hela tiden..Tur jag har vovvarna så jag får lite motion iallafall...:)) Så ni får ha en riktigt härlig dag mina goa vänner därute...See youuu!!!

Moorning friends!!

Ett litet hjärta till er alla som lämnar så fina kommentarer på min blogg..:)
Sist vi var och handlade så hittade jag äntligen självhäftande hyllpapper,så idag ska jag göra fint i skafferiet..Ja därinne kan det ju finnas många överraskningar om man börjar kika..haha..Nu ska jag ta en prommis med vovvarna,sen kör jag nog igång...Ha en riktigt härlig tisdag..See youuu!!!

Underbara kort!!

Här sitter hon mitt lilla goa barnbarn i sin egna lilla fåtölj,där brukar hon sitta och titta på Wacka Packa,inte för att jag vet vad det är men hon älskar det..:)) Hon är så lik sin far som liten,även sina farbröder,så det blir ju lite som en repris för mig..Helt UNDERBART!!! Här sitter hon med min goa och mysiga pappa,en lycka att få uppleva barnbarnsbarn,ja dom bara älskar denna tös..:))
Livets efterrätt,det är att bli farmor det, att få uppleva allt det mysiga och bara dansa,sjunga,busa och gosa..Ja ni som har barnbarn förstår ju..:))
Vi ses imorrn mina vänner,en ny härlig vecka med nya roliga saker...Jiihooooooo!!!

Då var det...

...Söndag och på em kalas med smörgåstårta,i alla år har jag gjort den men i år skulle sonen göra den själv..Kul och spännande..:)) Det bästa är nog att träffa mitt lilla barnbarn,då blir det bus och stoj..För farmor är ju lite galen hon...haha.. Har ni haft en bra helg då mina goa vänner som alltid skriver så snälla och fina kommentarer..:)
Nu är det nog läge för en dusch och sen göra klart presenterna till sonen,mammas lilla gohjärta...Hoppas att ni får en lika mysig dag som jag ska ha..Kram på er alla..See youuu!!!

Lördag morgon!!

Moorning mysisar,jaha då var det lördag igen och vi ska snart åka och handla..roligt tycker ja..:) Sen blir det hem och baka,min mamma ringde och frågade mig häromdan om jag ville göra det åt henne,det gör jag så gärna..:)) Å äldsta grabben fyller hela 28 år på måndag så imorrn blir det kalas..Jaaa nu börjas det..hahaha...Men den värsta månaden är Mars,för då fyller 5 stycken år,jag då förstås,min yngsta fyller 20,älsklingen fyller 40,lillebror 45 och bonusgrabben 14...Då blir det ett STORT fika kalas...haha.. Bilderna som ni ser är från igår när jag å vovvarna var på en härlig prommis i solen..
Visst är det väl vackert med vinter och än är det nån månad kvar,sen får man våndas i värmen...Hua..Nä nu ska jag fixa lite sen iväg så ni får ha en riktigt skön och härlig Lördag..See youuu!!!

Lapptäcksväggen!!!!

Äntligen klar,å jag är vääääldigt nöjd..:)) Den gör sig ju inte lika bra på bild,väggen läre upplevas irl...Nu är det städat och klart så nu ska jag vila en stund,alldeles slut...Väntar med spännning på vad älsklingen säger när han kommer hem..haha...Men så här är det..Är jag glad så är alla glad...








Tänk att väggen blev inte alls som jag tänkt från början,så kan det gå när jag går på känslan,det brukar bli sååååå bra...Tralalaalaaa!!!
Nästa projekt då...Ingen aaaaning,dyker säkert upp nåt i helgen..:)
Hoppas att ni mina godingar får en riktigt myyyysig fredag...See youuuuuu!!!!

Award!!

Den här fiiina har jag fått av goa,härliga och roliga Caja med bloggen Cajas själavård i cyberrymden idag...TACK så hemskt mycket vännen. P.s Vill ni läsa en otroligt härlig blogg så gå in på Cajas..

VILKEN RÖRA!!!

Halloj mina vänner,ja här hemma ser det ut så här just nu,lika rörigt här som i mitt huve...hahah..För att få till väggen så var jag tvungen att stänga av hjärnan och bara gå på känslan.. ..och nu börjar det kännas bra...

Jag är inte klar ännu ville bara visa att jag är på G,å jag HOPPAS verkligen att bubblorna ger med sig som alltid blir när man tapetserar..



Väggen börjar få liv..:)) Nu ska jag fortsätta så får ni se helheten imorrn..lr nåt..:)

Ha en skön och härlig dag...See youuu!!!


Är det nån...

..jag gillar så är det den här mannen,så jag beställde boken och fick den i Måndags så nu läses det för fullt..:))Jag håller på att träna våra vovvar att gå fint i koppel,inte det lättaste för valpen vill vara överallt och den stora tror att han är en grävling..:)) Men skam den som ger sig bara att kämpa på...För envis det är jag..:)) Idag ska jag fösöka med väggen igen,men först lite frulle så jag blir glaaaaaaad..hahaha..Ha en riktigt härlig dag nu alla vänner därute..See youuu!!!

Fina tulpaner iallafall..

Halloj vänner,ja min dag började bra med en prommis med vovvarna,några minus så det var inge halt..Jaha efter det tog jag itu med den så kallade lapptäcksväggen,satte upp några bitar...ÅÅÅÅ fy bövelen så fult det blev så jag rev ner allt och ska börja om med andra färger en annan dag...För jag vågar inte tala om vilka tankar jag haft idag om denna vägg..haha..Damp är bara förnamnet.. Men fina tulpaner har jag iallafall..:))
Slänger mig nu i myshörnan och ska kolla tv,ha en myspys kväll nu raringar..See youuuuu!!!

På väggen...lr

Gomorron goingar!!! Har ni sovit gott..?? Här har det varit full rulle på morron,älsklingen upp tidigt för att åka bort på jobb,sen väcka bonusgrabben som ska till skolan och lillvovven som är som piggast nu och vill bara busa..:)) Man märker att den stora vovven blir väldigt trött på henne ibland..Stackarn som fått en sån busig lillasyster..:)) Iallafall så har jag fått en bunt med grymt snygga tapetprover,synd att färgerna inte kommer till sin rätt på bilden,men turkost,brunt,svart,beige och silver är det... La ut dom på golvet igår för att kolla och funderar på att sätta upp dom på väggen i hallen...
Ja ja lilla svägerskan jag vet att jag härmar dig liiite,men tyckte att det var sååååååååå jäkla snyggt...:))
Nu önskar jag er all mina vänner en riktigt härlig dag...See youuuu!!!

Gomorron och välkommen..

..till ett grått Hälsingland..Här har det snöat lite inatt..Men va gör väl det,det är ju vinter och helt normalt...:)) Idag vet jag inte alls va jag vill lr orkar göra,har några projekt i huvet så jag får se..Dom här fina och mysiga sockarna köpte jag igår,det bor nog en liten hippiebohem i mig som dom säger en del....:)) Det tar jag bara som en komplimang.. Jaha,å vad ska ni hitta på idag då,mina goa vänner..
Nu ska jag käka upp frullen och sen göra nåt,känner mig lite rastlös..hahahaha...
See youuuu,friends!!!

Tulpanens dag

Jag köpte min första bukett idag och eftersom jag gillar färger så blev de det..:)) Ikväll blir det myyys med krabba,räkor och kräftor,här hemma älskar vi skaldjur..Hoppas även på en bra film och många pussar..:))
Önskar er en riktigt myyysig lördagkväll oxå...Så ses vi imorrn!!!

I början på veckan..

..såg det ut så här utanför min dörr,snöras från taket så jag fick bara upp dörren ca 2 dm,lillhunden kom ut men jag och stora vovven fick ta fönstervägen,smidig som en gasell svävade ja ut..haha..Vilket äventyr va.. Gomorron härliga,hoppas allt är bra med er..Här är det 15 minus och jag var ut på en prommis strax efter sex imorse,riktigt skönt var det..:) Jag älskar kylan mer än värmen så för min del får det gärna vara vinter..Jag har gjort eld i köket och sitter nu å käkar frulle,älsklingen får ha en mysmorron idag och ligga lite längre...Men guuud va jag är snäll idag då..haha...Önskar er en riktigt mysig och härlig Lördag nu...See youuu!!!

FREDAG!!

Gomorron härliga!!!! Ännu en vecka har passerat snart..Herreguuuud vart tog den vägen då och inte blev jag ensam heller för älsklingen kom hem redan på Tisdagkväll..Jaja thats life!!! Å jag tycker att jag får ingenting gjort här hemma dagarna bara går..Kan man inte få fler må bra timmar tror ni..:)) Iallafall så pysslade jag ihop denna mojäng igår av en brun krans som sprayades vit,sen klippte jag värmeljushållar som jag hängde upp i vanligt hushålls snöre...Vackert blev det i vårat hallfönster...:)) Man tager vad man haver så vips så blir det nåt...haha..Ska nu kolla in hos er sen så ska jag ta tag i dagen..See youuu!!!

Jag har ju glömt..

Gomorron vänner!!! Idag är det kallt här men det gillar ju jag,så snart blir det en prommis med vovvar och lite träning i koppel,tränade med granntjejen å hennes hund igår och det var jättekul..:))Så jag ska nog få ordning på lillhönan min..:) Jag har ju glömt att visa mina nya kläder som jag inhandlat både före och efter jul..Långskjorta och en härligt skön kofta på Lindex.. Tunika från HM och en blus från Lindex..

Kul med lite nytt ibland,jag är inget modefreak skiter i trender,köper bara sånt jag gillar och passar i...
Här hemma har vi börjat spåna i lite omgörning,eftersom vi nästan aldrig sover i vårat sovrum uppe,jag trivs inte där..Så ska vi försöka få till nåt annat,när det blir har jag ingen aning om eftersom min älskling inte är världens snabbaste..hahhaa...
Å vad ska ni hitta på idag då..Nåt sköj kanske..:) Nu ska jag ta tag i min dag iallafall så ni får ha det så himla bra...See youuuu!!!

Andra tavlan...

..är nu klar..:) Ja det är det ända jag gjort idag förutom promenad med vovvarna då..:))
..och så här ser dom ut tillsammans
Ganska fina va..:) Så nu är dom klara för hämtning,nu har jag tre mindre som ska målas åt mig själv är det tänkt,men har ingen aning hur jag vill ha dom så det får vänta till det klickar till i hjärnan...Nu ska jag ut med vovvarna,ska koppelträna den lilla envisa och då får den stora gå lös här på gårn....OCH då kanske klicket kommer..haha..Ha en fortsatt skön dag,my friends..See youuu!!!

Ny Tavla

Fick en beställning på två stora tavlor,nu är den ena klar,den här med vit botten och den andra ska få svart botten.. Nu hoppas jag att min son C och hans flickvän blir nöjd med den....:)

Sov gott alla goa vänner därute...Snart en ny dag..:) See youuu!!!

Nygammalt!!

Hiittade en liten trälåda häromdan som jag tror kommer från mina föräldrar,den blev vitmålad och den har jag nu tepåsar i..:)
Den står nu på den gamla bänken i köket..
Nu ska jag vila en stund för jag har precis brottats med snabeldraken,så nu är min kropp slut..Jag HATAR att dammsuga,för det gör mig sååå slut..
Nu önskar jag er mina goa och mysiga vänner en riktigt skön å härlig dag..See youuuu!!!


Nytt!!!

Jag har pysslat lite idag..:) Målat två av dom röda God jul byttorna och så blev det ordet "flower" på dom..


Så nu får dom stå i mitt ena köksfönster..Å riktigt nöjd blev ja...Jag har även börjat på en stor tavla,förhoppningsvis får ni se den imorrn..:))
Ses imorrnbitti ...Nattis när den tiden kommer..LOVE!!!

Måndag..Jiiihoo!!!

Hua vilket väder,plusgrader och storm,nä tacka vet jag 10 minus och sol..:)) Det har dom lovat till slutet på veckan..Nu är det bara jag och vovvarna hemma några dar å jag ska verkligen försöka pyssla och dona för guuuud va jag har saknat det efter alla dessa helger och ingen ordning på nåt..Man blir ju konstig i huve om man inte får hålla på...hahaha..Men hur mycke man än vill så får man ta en dag i taget och känna in dagen vad man har lust och ork till.. Har ni sett vilken läcker bild jag tog igårkväll,jag tyckte att månen var så vacker så kameran åkte fram..:)) Nu ska jag göra ett liiitet ryck med mitt liv..Så jag önskar er alla mina goa bloggvänner en riktigt härlig dag..See youuu!!!

Kreativ förmiddag

Halloj härliga,för det första så har jag lite dåligt samvete för att jag har varit såååå dålig på att lämna kommentarer på era mysiga bloggar på sista tiden,men jag är in och läser varje dag,piggare tider skola komma..:)) Iallafall så har jag gjort en del nu på fm,bakat två sorters godis bl.a med nutella i...Och dagens exklusiva middag är klar..Pannkaka med grädde och sylt blir det idag...:)) Fiiin söndags middag va...haha!!! När jag växte upp var det stek varje söndag,så när jag flyttade hemifrån bestämde jag mig för att INTE ha det, stek kan jag lika gärna äta på en Måndag..:) Trälådan/brickan på bilden hittade min svärdotter på sin mammas altan utslängd,ja jag skrek ju rakt ut så nu är den min..:))
Vet inte om jag ska måla den lr inte,jag får väl se..:)

Tycker att det blev riktigt mysigt med våra nya tekoppar och lite annat där..
Hoppas att ni har en riktigt mysig söndag så här långt...:)
See youuu guys!!!!


Livet är underbart..

...jaaaa,jag håller på att städa i köket fixar och donar...Guuud va skönt det är när alla helger är över och allt blir som vanligt igen,jag mår bäst när det är som vanligt,när många ogillar vardan så älskar jag den..Mitt liv har varit tillräckligt kaotiskt,2004 var det sista sen har jag jobbat mig uppåt och nu har jag det så bra,har fått det mesta jag har önskat mig i livet,ja inte en massa saker då utan själslig ro.En massa pengar och prylar gör ingen lycklig för utan kärlek, omtanke,närhet och själslig ro blir man en olycklig människa..Från det ena till det andra..:)) På bilden ser ni lite av det jag inhandlade på Dollar i Tisdags,5 stycken träbyttor som ska målas vita,20 kr/st och canvasdukar som ska bli tavlor som jag fått beställning på och två sprayfärg,så nu lääängtar jag verkligen att få köra igång med mitt pysslande igen..:) Nä nu ska gardinerna upp i köket så jag blir klar nångång så jag önskar er mina goa vänner en riktigt skön och härlig Lördag...See youuuuu!!!!

Frisk...

..jaja beror ju på vad man menar med frisk..hahaha.. Från magsjukan iallafall,men igårkväll så fick älsklingen anfallet av mig,snällt av mig tycker ja...:)) I fönstret i hallen ,jag tog reda på några hyacinter och satte i en vas,men såg igår att dom oxå var på sista refrängen och i den stora flaskan har jag lagt i en vit ljusslinga,jag är sååååååå jädrans trött på lampan jag haft där så nu blir det så här ett tag...

Julklappslampa nr 2.jag älskar mina lampor i v-rummet nu,jag har tre st olika med olika lila nyanser..Härligt,läckert och myyyyysigt,önskar att det vore mörkt året om..:)) Idag ska det sista av julen ut så jag kan ägna mig åt att måla och fixa,ni kan ju bara gissa va mycke ideer det finns i mitt stackars huve nu..Jag får nog skriva en minneslapp så jag inte blir helt förvirrad..:)
Nu ska jag hämta lite kaffe sen kolla runt hos er,sist men inte minst så får jag TACKA för era goa kommentarer,härliga tjejer därute en stoooor myyys kram till er...See youuu!!!

Fy bövelen..

...jag ligger i magsjuka, å det är det värsta jag vet,börjar väl bli lite bättre nu,har fått behålla det lilla jag ätit iallafall.Så imorrn bitti hoppas jag att jag är frisk för jag har så mycke roligt att göra här hemma...:) På bilden en bricka jag gjorde i Tisdags innan anfallet kom..:))
Var bara tvungen att kolla in här å skriva, nu ska jag kolla in era underbara bloggar och hoppas att ni är friska och mår bra...Ni är bäst..:) See yoouu!!!

Sjukstuga här oxå..

Halleluja,jag har två av det manliga könet här som är sjuka och ni vet ju hur dom är,ser ljuset för det minsta lilla..hahah...Tur att jag ska iväg en sväng idag, Cindra ska till veterinären och jag ska in på Dollar store en sväng... På bilden ser ni lampa nr 1 som är en julklapp,sen är lila men blev röd på bild..:) Nu är julen borta i v-rum och hall,sköööönt som satan..Köket får bli en annan dag...Nu ska jag hämta lite mer kaffe och sen en runda hos er mina vänner...Jag hoppas att ni får en riktigt skön och härlig dag nu...Seee youuuuuuuu!!!

Den här veckan

Gomorron härliga Måndag och alla bloggisar..Ja,den här veckan kommer jag att visa julklappar vi fick,lite eftersom jag plockar undan julen.Julklappen jag fick av älsklingen kan jag inte visa,det var en solfjäder utav pengar som han tejpat fast på en kartongbit...Varje jul har han hittat på nåt skoj och annorlunda åt mig..(det var många pengar ska ni veta..:) Och jag blir såååå snål när jag får pengar...hahahhaa...men jag har skickat efter en jacka och ett par ugs (fejk)..:) Av lillebror fick vi en hemmasnickrad hörnhylla till hallen som jag önskat,det är av grova träplankor,så ingen rak och perfekt hylla..men så vill jag ha det,annars kan jag lika gärna köpa på Ikea och då har ju alla andra sån oxå,inte kuuuul!!!!



Jag tycker att den är skitläcker och det är väl huvudsaken. I hallen har vi turkost och vitt,men jag tycker att det känns så tamt så nu är jag sugen på att måla över det vita i brunt kanske,så det blir lite mer ombonat...Ja ja får se hur jag gör..:)
Nu blir det frulle och sen lilla rycket,så ni får ha det så bra idag mina vänner..See youuu!!!