Betong..
..snart ska jag ut och göra betongsaker,ett fat av rabarberblad till grannen och lite annat..solen skiner så jag ska även måla nån skylt,det är ju så härligt när man kan släpa ut alla saker,samtidigt blir man ju lite brun oxå för jag har inte tålamod att ligga och sola..:)..snart midsommar och dom har lovat finväder,hoppas verkligen på det för vi ska ha fest,jag vill sitta i gräset och njuta av en öl...:))..och äta lite gött..Ha en toppendag mina vänner...see youu!!!


3 kommentarer:

 1. Heeej =)
  I am back, inget körkort men sååå nära att det lugnat sig...hur mår du gumman?
  Måste kika runt lite här nu ju....stor kram

  SvaraRadera
 2. Moorning=) Ja fint väder till midssomar vill vi ha! Vi har hyrt en jätte härlig stuga i Dalarna! Det finns bastu, och minigolfbana och badplats i stort sett utan för dörren1 Skall bli så kul, vi åker på torsdag morgon! Var länge sedan jag drack en öl måste ha varit förra sommaren!=) dricker mest vin på vintern och våren! Men skall nog köpa med mig lite öl till stugan! Men nubbe vill jag med ha! i dag har vi underbart solsken här! Blir att ge oss ut och få färg jag ÄLSKAR ligga och pressa! När jag är utomlands går jag ner på stranden vid 8 tiden på morgon och ligger hela dagen typ till 5 och bara jäser!! Så jäkla skönt! Då vill jag gärna ha en öl brevid mig eller 2! underbart! Ha en fin dag! kram

  SvaraRadera
 3. Åhh lyckos dig som har fint väder! :) Här är det regn... Men hoppas på fint väder på fre. i alla fall. :) Du får oxå ha en bra dag nu! Kramar!

  SvaraRadera