Gomorron mina vänner..

Här brukar vovven och jag gå för det är så vackert,lugnt och skönt.Vi är oftast ensam på stigen så han kan springa lös..Idag är jag grymt sugen på att slipa matsalsbordet och måla det vitt,blir sååå trött på alla dukar som blir skitiga på en gång...)..Nu är det träfärgat som jag har en stor duk på...Orkar ju inte bära ut det så jag får väl slipa inne och städa sen...Vilken tur att det finns maskiner till hjälp för lite jobbigt blir det slipa med sandpapper för hand...:)...Jag har en man som inte är ett dugg intresserad av inredning,men låter mig hålla på så länge jag inte spårar ur fullständigt..hahahaha..Vad händer hos er idag då..:??...Jag hoppas att ni får en riktigt rolig och härlig dag...see youuu!!!!


5 kommentarer:

 1. GOD MORGON!!!
  Jag ska skjutsa Sonja en sväng till sj- sköt och mäta blodtrycket.
  Lite loppis på hemvägen kanske?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej svejs! :) Jättefina bilder du har tagit! :D Idag ska jag handla, laga mat m.m Hoppas att du oxå får en bra dag! :) Kramar!

  SvaraRadera
 3. Så härligt det ser ut. Lite lika där vi bor.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Hej, det är samma här, en man som inte är ett dugg intresserad av heminredning. "Allt är väl bra som det är" hans ständiga svar.
  Han låter mig också hållas inom "rimliga" gränser, men blir inte så glad när jag släpar hem gamla möbler. Som han ska åtgärda....
  Fina bilder Du tagit som vanligt.
  Ha det så bra idag!
  Kram från Tummelisa

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder..Rofyllt..Jo jag stortrivs på min praktik...Underbart med alla dessa goa hundar:)
  Tack goa för att du alltid kikar in o skriver till mig..jag är lite dålig på att både läsa och kommentera just nu..Kommer nog i gång igen när solen lyser :) Kram Susanne

  SvaraRadera