Gomorron raringar!!!

Vilken härlig helg vi haft,det har bara varit älsklingen och jag..Ja,vovvarna var såklart hemma oxå..:)) Vi har grillat både lördag och söndag...Varit till våra goa grannar och fikat...Jag springer barfota och myyyyyser....Ja,det har verkligen varit en lugn och underbar helg...
Bilder på våran innegård och baksidan på uthuset,där det finns jordgubbar,vindruvor,körsbär och rabarber..:)) Ska även bli ett litet potatisland där,men bara ett litet för jag ska se om det blir några..:))  Grannen har massor med fin hästskit som jag ska hämta och blanda i landet...
Idag ska det ju bli väldigt varmt så ännu en utedag blir det,jag kommer aldrig att bli klar inne..hahaha...Ser ut som ett krasch i köket,ska sys gardiner och städas...Men herreguuuuuuud ingen lider och skiten försvinner ju inte av sig självt och vad är viktigast..Jooo att njuta av livet,passa på att mysa ute och ta det lugnt...:)) Jag har iallafall städat golven nu på morron,så lite duktig har jag varit...haha..
Nu ska jag fånga dagen,så ni får ha en underbar dag i solen och kom ihåg att lite skit i hörnen har ingen dött av...KRAAAAM på er!!!
See youuu!!!

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg du verkar ha haft! Själv har jag jobbat hela helgen och det gör jag idag med, men i morgon är jag ledig så då håller vi tummarna för extra fint väder.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete.

  SvaraRadera
 3. Vad fint ni har det. Och en sån innergård hade jag velat ha också.
  Och bären på baksidan förstås.

  Lite skit dör vi inte av.

  SvaraRadera