Vilken dag!!!

Det började med att älsklingen skulle koppla in tvättmaskin å såklart fattas det grejer så vi drog till Coop en sväng...Sen hem å han började på,ja det var ju inte bara...;)) Jag ställde mig å gjorde en tavla,innan det var dags att fixa mat,hel karre i ugnen,klyftpotatis,kantarellsås och en goood vitkålssallad som min yngsta gofis gjorde...Riktigt smarrig Söndagsmiddag...;)) Precis när jag lagt upp maten på tallriken så kommer mellangrabben m.familj,sen var det fullt fart en stund med lillprinsen...Han är underbaaaaar den ungen...;))
Så nu är jag helst slut efter denna intensiva dag å fötterna värker som F*N...Japp,nu blir det soffan resten av dagen/kvällen,ska nog kika på tv å äta kexchoklad tror ja...För imorrn är det Måndag å då äts det inget godis....;))))
Jag gjorde en lite annorlunda tavla idag....Inte så färggrann,
som ni ser...;))
Ha en riktigt skön kväll nu alla ni som kikar in...För det ska jag ha...
KRAAAM!!!

4 kommentarer:

  1. Ja det ska snart bli soffan härmed , har jobbat ute idag och det känns i kroppen
    ha en bra kväll
    kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Tuff dag och du har gjort en riktig Elna tavla *ler*.

    Kramen

    SvaraRadera
  3. Visst är det soffan som gäller nu.. TV-programmen är avklarade, mannen och hunden har gått och lagt sig och här sitter jag mol allena med datorn...
    Såg din taggtråd i tidigare inlägg.. Jag har hängt upp en krans på balkongen för jag hoppas på att den ska rosta lite mer..
    Menar du på allvar att det inte äts nåt godis på Måndagar:)

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  4. Anonym15.10.12

    Vilken cool tavla du gjort/Kram

    SvaraRadera