Bloggpaus...

Godmorgon på er,nu tar jag en paus från bloggandet känner att jag inte har nåt att ge just nu,ska njuta av sommaren å pyssla på....:)) Kanske bygger upp en ny blogg ska fundera lite på hur jag vill lägga upp den å va jag vill med mitt bloggande....Hoppas att ni finns kvar då...:)))
Kraaaaam på er å ha en underbar sommar,så syns vi..

7 kommentarer:

 1. Anonym8.7.13

  Jaaag finns kvar...säg bara till när du är på G igen hihi
  Önskar dig & de dina en ljuvlig sommar/Kraaaaaaam Annmi ♥

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker header du har gjort ...så somrig
  Man kan behöva en paus ibland ...ha det så skönt nu i sommar .och jag finns kvar här
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Jag har ochså tagit en lååång bloggpaus. Kanske återupptar det framöver...Vi hörs på fejjan ;)) :Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte det var jättesköt med en bloggpaus, jag hade ingen inspiration alls. Jag funderade länge och väl över hur jag skulle gå vidare och nu har jag tänkt klart. Jag har startat en ny blogg http://åsebalko.se

  Det är fortfarande en inredningsblogg men en mer personlig sådan och med inlägg som känns engagerande för mig här och nu.

  Att blogga ska vara roligt och man ska göra det i första hand för sig själv, utan den glädjen blir inte bloggandet bra. Hoppas du får en fin sommar och att den ger dig ny energi att att ledigheten hjälper dig att komma fram till hur du vill gå vidare med din blogg, jag är helt säker på att det blir bra.

  Han en skön sommar!

  SvaraRadera
 5. Hallåååååå där fina Annelie !!!
  Ja det hoppas jag verkligen på att du kommer tillbaka hit!!! Med den fina inspirationen som du har!! Har inte hunnit med mycket själv heller med uppdateringar vill njuta så mycket som möjligt av semestern och allt annat som hör till!!! Men till hösten blir det nog bättre känns det som mer tid osv...Ha det finfint Annelie så kanske vi syns till hösten hoppas jag!!!
  Stooooooooooooooooora kraaaaaaaaaaaaamen och pöss på nästippen!!!!
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Hoppas du meddelar om du startar en ny blogg:)

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Du kommer väl snart igen hoppas jag..

  Kram Maidi

  SvaraRadera