Möblerat om

Så tråkigt väder ute all den vackra snön på träd å grenar har försvunnit...:((
Just nu bara is å halka så nu är det en himla tur att jag har sparken för annars hade jag inte kommit utanför dörr'n....Hoppas verkligen att snön å det vackra kommer tillbaka,för det är faktiskt alldeles för tidigt för vår....

Iallafall så häromdagen på fm så fick jag lust igen en liten stund å det tog jag tillvara på...Så jag möblerade om lite i rummet nere...Flyttade plats på min myshörna å halvmånebordet....Å det blev så mycket bättre å mysigare...;)) Efter lunch försvann lusten igen å jag blev bara så trött...Det enda som är riktigt kul å jag får glad energi av det är när jag får träffa mina barnbarn å barn såklart ....Dom ger mig allt det jag behöver....Tacksam att jag har dom små å vi väntar nu på att den tredje ska komma till världen,hoppas varje dag nu på att dom ska ringa...;))
Glädjen över annat kommer väl tillbaka får jag hoppas å det snart,för jag längtar efter lyckopyssel,ni vet när det pirrar i magen å man blir bara så glad å lycklig när man pysslar...Inget som kan tvingas fram,inte på mig iallafall...

Ha en skön å mysig Söndag nu så syns vi en annan dag
Pööössss på er3 kommentarer:

 1. TJO
  Det där blev ju bra de', jag har dina handledsvärmare hemma hos mig nu kommer väl med dom vad det lider, när andan faller på , är så jävla trött på eftermiddagarna så jag tar mig liksom inte ut å göra nåt.
  Ha en skön söndagseftermiddag
  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Vilken supermysig hörna du har där..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Nu är det en tung tid med värk och dålig sömn, jag brukar alltid må sämre efter jul, kanske för att man "gått över gränsen" med julförberedelserna och kroppen får "betala" nu.
  Här har vi jättekallt, också dåligt när man har ont.
  Du ser ut att ha ett mysigt hem med personlig stil.
  Kram ♥

  SvaraRadera