Vilket underbart väder..

..-15 solen skiner och snön gnistrar,det kan inte bli bättre vinter väder...Jag får sån lust att ta en riktig långpromenad och känna kylan bita i kinderna,men med mina andningsbesvär så går inte det...Lite luft har jag fått iallafall för vi har varit iväg på våran veckohandling..;)) Köpte hem söta blommor och en bunt trollpil...Trollhassel har jag ju hört om och sett men aldrig pil,älsklingen kunde absolut inte fatta va jag skulle me dom till...hahaha...Dom är bara så vackra,sa jag...Jaha,sa han...haha....Vet inte riktigt vart jag ska ha dom än,så dom får stå där i krukan så länge...

 Dom här snygga kökshanddukarna fick jag på posten,sex stycken stora,som följde med gratis när jag skickade efter kläderna..
 Men jag ska nog inte använda dom som de utan ska nog använda dom till annat...Duk,kuddar...Ja,vad som..;))
Rejäl och bra kvalite var det..

Nu önskar jag en en härlig och skön Lördag,för det ska jag ha..;))
Tjillevippen å Hej!!!

5 kommentarer:

 1. Underbart väder har inte vi. Fy tusan så kallt -26 just nu och igår kväll -36.
  Jag vill bo söderut. Söderut. Söderut.

  SvaraRadera
 2. Anonym4.2.12

  Mmmm..Underbart Vinterväder ♥..
  Waoo,så fina Kökshanddukar :)

  Trevlg Lördag!

  SvaraRadera
 3. Så många spännande saker. Trollhassel har jag också. Där jag hänger dekorationer på :-) Söta kuddar du har gjort och fina kläder. Du är kreativ och det blir nok fina kuddar och dukar av kökshanddukarna. Ha en bra helg och njut av vintervädret.

  SvaraRadera
 4. Javisst är det härligt ute!!Imorse när jag skulle hem från jobbet så va det -18 grader brrrrrrr.....Men dagarna är ju helt underbara solsken och gnistrande snö mmmm...Ha en bra och skööööön Lördag min vän!!!!!
  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar Lotta

  SvaraRadera
 5. Anonym4.2.12

  Looks beautiful!

  Have a nice weekend, kisses:)

  SvaraRadera