God Söndagmorgon!!!

Jaha,då var det redan Söndag,dagarna bara rinner förbi som en forsande bäck...;)) Å med den här lilla snön vi fått i år så kommer våren snabbt,men jag tänker njuta så länge det går av den snön som kommit med mina sparkturer..;))
Igår var vi iväg till stan en sväng och det händer inte ofta,för vi åker alltid ut till vårat köpcentra där det mesta finns som vi behöver...Men som sagt igår skulle älsklingen handla nåt som bara finns i stan och då passade jag på att gå in i blomsterbutiken..;)))
 Så jag köpte hem både påskliljor och krokus...
Jag blir så glad av blommor,det är nog bland det bästa jag vet att köpa hem,så nu blir det att köpa hem varje vecka fram till man kan plocka in utifrån...;)) En billig glädjespridare...

Idag ska vi iväg på kalas för äldsta grabben T fyller 29 år på Tisdag,men har kalaset idag...;)) Å där ska det visst bjudas på smörgåstårta och det har han haft varje år sen han var liten...
När jag var runt 20 så fick jag ett recept av en vän som jobbade på cafe i Gävle på en smörgåstårta och den blev sen en stor favorit hemma hos oss när jag fick barn...Så det är antikvärde på det receptet..;))))
Det bästa av allt är ju att jag får träffa min lilla prinsessa och min lilla nya prins...;))) Å jädrans va farmor ska pussas...Dessa underbart härliga barnbarn..;)))

Nu önskar jag er en mysig Söndag!!
KRAAAAM på er alla fina som kikar in!!

7 kommentarer:

  1. Hej på dig !
    Visst blir man glad av att få köpa hem fina blommor man tycker om.Här snöar det för fullt idag så just nu känns våren väldigt långt bort. Hoppas du får en trevlig söndag och får mysa med dina barn barn. Kram Pernilla♥

    SvaraRadera
  2. jag tackar för tipset, det är något speciellt med lökar på kruka, svårt att motstå, smörgåstårta var det längesen man gjorde, bra med gamla invanda recept..
    god kväll, kram

    SvaraRadera
  3. Hejsan Annelie.

    Hoppas du haft en riktigt bra kalasdag med dina nära och kära.
    Smörgåstårta är så gott tycker jag, kanske för att man äter det så sällan och oftast när det är fest?

    Mysigt att gosa med barn-barnen och dom har tur som har dig som ger så mycket kärlek ♥

    Ha det så bra från Loo!

    SvaraRadera
  4. Blommor måsta man ju alltid ha.. Dessa små färgklickar som lyser upp den här årstiden när allt är grått och trist..
    Pussa barnbarnen har jag tyvärr slutat med. Tonårstjejerna tycker det är "pinsamt" om mormor börjar kramas.:))
    Förresten jag har också anmält mig till pysselutmaningen nu, blev klar med mitt projekt härom dan.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  5. Håller med dej, visst blir man glad av blommor :) Ha en fin vecka, Kram Tilda

    SvaraRadera
  6. Javisst är det härligt med alla dessa vårblommor min vän!!!Men va kul att träffa hela släkten ja en del och fira grabben och träffa dom små godingarna!!!!Snart såå kommer våran det är beräknat till den 27e Mars det är knappt man kan bärga sej!!!!Kramar och puss på kinden från mej!!!
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååååh så roligt Lotta,jag fyller den 28 mars ja..;))) Då får ni ju en liten vädur,det blir spännande...

      Jag har blivit jättekänslig sen jag fick barnbarn,för kärleken till dom gör så att hjärtat nästan sprängs..;)))) Du kommer säkert bli en helt underbar mormor...KRAAAAM goa vän!!

      Radera