INDISKA on my mind

Gomorron söta ni..;))
Jag är alltid lika förälskad i denna butik,synd bara att vi inte har den i våran lilla stad...Antingen får jag åka 10 mil neråt lr ca 7 mil uppåt för att kunna gå in och kika...Å det som är ännu mer synd att dom inte har en webbshop,vilket jag tycker är konstigt efter alla dessa år som butik...Så jag får mest njuta av bilderna på nätet,men glad blir jag av dom iallafall...;)))

Tänk att nu för tiden kan man blanda färger hej vilt,vilket var otänkbart när jag var yngre...T.ex rött och rosa,det var absolut förbjudet att sätta ihop...Å det som är såååå snyggt tillsammans...;))
Ja tiderna förändras och vi med dom,vilken himla tur va...;))

Idag ska jag iväg och träffa båda mina underbara barnbarn,ojojoj vilken längtan jag kan ha efter dom,den yngsta är idag en hel vecka gammal....;))) Jaaaa,man blir lite smågalen när man blir farmor/mormor..;))

Nu får ni ha en härlig lördag och en stor kram till alla er som kikar in hos mig här på bloggen!!!

See youuuu!!!

3 kommentarer:

 1. Då har jag det väldigt lyxigt som har Indiska tre minuter hemifrån, eller väldigt farligt : ) Jag är lite små sugen på ljusstakarna i koppar på nedersta bilden, de måste jag kolla in någon dag!

  Vad fin din sida har blivit, jag ser att du har gjort om!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. har också alltid tyckt om den affären men finns inte heller här i närheten tyvärr...Hoppas du får en fin dag..här lyser solen :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Älskar Indiska!
  Va mysigt med barnbarnen ååååååå va jag längtar!!!!
  Ha en sköööööön helg min vän!!!
  Kramar Lotta

  SvaraRadera