Idag blir det fest...

....eller snarare på em kl.fyra ska vi inställa oss på bröllopsfest...:)))) Kläderna är framlagda,nu är inte jag en sån där som kan använda urtjusiga kläder utan jag har alltid det jag trivs i å gärna glada härliga färger,annars känner jag mig utklädd å tappar bort den jag är...;)) Jag använder sällan allt i svart för det tycker jag är en väldigt tråkig klädfärg om man inte har nåt färgglatt till...:))

Till veckan är det påskveckan å jag har tänkt fortsätta min vårstädning å så kanske det åker fram nåt påskigt,blommor blir det iallafall...:)

Tänk vilken dag vi hade igår,först på morgonen var vi å beställde en rejäl fyrhjuling...Kuuuul..;)))
Sen var vi å hämtade lillprinsen å då händer det saker hela tiden å han vill gärna va med affaff (farfar) med alla kuliga saker han har,som en minigrävare,åkgräsklippare,vedkap....m.m...:)))

Vid fyra åkte vi hem med goooohjärtat å jag grävde upp några plantor som jag skulle flytta på,håller på att fixa ett nytt lite mindre jordgubbsland....Kroppen orkar inte hålla på så mycke så jag försöker göra det enklare för mig...:)))

Nu önskar jag er alla söta en underbar Lördag å hoppas att solen skiner på er..
Kraaaaam

2 kommentarer:

  1. Ha det så kul på bröllopet
    och en fin helg
    kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Spännande med bröllopsfest! Det vill vi höra mer om sedan... Ja, vilken underbart fin och solig dag vi haft idag! Lycka! Må så gott!

    SvaraRadera