Huuaaaa vad varmt...

 God eftermiddag raringar...Herreguuuuud vilken svettig värme vi har idag,det är väl en himla tur att jag bor på landet så jag kan se ut hur jag vill,för i den här värmen orkar jag inte ha mina snyggaste dar precis..haha..
 Rhodedendron börjar nu slå ut nu,inte den vackraste växten tycker jag,men fin färg iallafall...Min drömbuske är doftpion,en sån lr två vill jag ha här på innegården så att jag kan sitta på altan och njuta av den..
 Dom vackraste syrenerna är väl dom vita,nu passar jag på att plocka in såna var och varannan dag,vi har även ljuslila...Synd bara att dom inte står sig så värst länge inomhus...
Stora grinden in mot gården,här parkerar vi och våra gäster bilen....

Igår hade vi en riktig mysdag,lagomt varmt hade vi...Nästan hela min familj var här och käka,jag hade gjort buffe,enkelt och gott och så kan ju alla ta vad dom gillar..
Mina yngsta grabbar med tjejer var här så dom fiskade lite på kvällen i ån nedanför oss..Men nån fisk såg jag inte till när dom kom tillbaka...:))

Snart blir det kycklingburgare här för vem orkar göra storkok i denna värme....Inte jag iallafall...Blir det forsatt sån här värme så kommer det bli mycket sallader här hemma...:))

Tack för alla goa och fina kommentarer,ni är dom finaste vänner...:)
KRAAAAM på er och myspys!!

4 kommentarer:

 1. Det var en jäkla tur att det kom ett inlägg nu, ANNARS tänkte jag efterlysa dig, undrade om du var sjuk.
  Kram
  Svärmor

  SvaraRadera
 2. Ja nu är det varmt o gött...29 gr
  och det blåser varma vindar..
  och det blommar..syren lilje-konvalj och midsommarblomster i en salig blandning..konstigt det verkar inte vara nån hejd...
  men vackert är det,
  varma kramar puh!!

  SvaraRadera
 3. Anonym7.6.11

  Beautiful flowers dear Annelie!
  Kisses:)

  SvaraRadera
 4. ja så kom sommaren;) Fina bilder. Kram Johanna

  SvaraRadera