Va!!!!

Redan Torsdag,man kan ju undra om det bara finns Måndagar å Fredagar i veckan för det känns verkligen så...Så fort Måndan gått så är det Fredag....Det gäller att ta vara på tiden å dagarna på bästa sätt....Å imorrn ska vi hämta lillprinsen hos dagmamman igen....Kuuuuuul som attans...;)))

Idag har jag målat äppellådor igen en är klar,ja jag tror det iallafall funderar på om jag ska ta sandpapper (vilket jag inte har hemma just nu :(..)....å putsa lite,gillar när det är lite sjabbigt sådär...:))

Å så har jag en annan på G oxå,men den får stå till sig ett tag så får jag se hur den utvecklar sig,satan va kul det är att måla å hitta på nya saker....;)))

Jag har lixom perioder i det jag gillar å just nu är det målning,även om jag sätter mig vid symaskinen oxå ibland,det ska ju sys lite till barnbarnen å....;))
Beställt två par ursnygga/söta skor till äldsta barnbarnet Lilly farmors stora jänta som har hunnit bli fyra år...Fort går det,om inte annat så märks det på dom små som växer som ogräs....;))

Ja å nästa helg är det påsk å då ska det vara påskpresenter....Kuuuuul....Älskar att skämma bort dom små,ja även dom stora får väl nåt litet tänker ja...Kärlek,pussar å kramar är viktigast å blandat med presenter lite då å nu så blir det en perfekt blandning....:))))

Nä nu ska ni få se den senaste av äppellådsfixandet...Ha en fortsatt underbar Torsdag nu,så kanske vi synes imorrn igen
Kraaaaam på er


4 kommentarer:

  1. Ååååå vilka fina målade äpplalådor!! Va mysigt de e med barnbarn härliga små liv 💙 Här är allt bra har opererat mej så därför sjukskriven inget allvarligt ;);)!!! Men som sagt lusten och tiden räcker inte alltid till för bloggen !!! Som du vet ;)!!! Ha de så gött du bara kan !!! Kraaaamar och en massa blöta pussar på pannan ;);) // Lotta

    SvaraRadera
  2. Ååååå vilka fina målade äpplalådor!! Va mysigt de e med barnbarn härliga små liv 💙 Här är allt bra har opererat mej så därför sjukskriven inget allvarligt ;);)!!! Men som sagt lusten och tiden räcker inte alltid till för bloggen !!! Som du vet ;)!!! Ha de så gött du bara kan !!! Kraaaamar och en massa blöta pussar på pannan ;);) // Lotta

    SvaraRadera
  3. Vad fint du gjort och vad härligt du skriver om dina barnbarn!!

    Ville hälsa på och meddela att vi är tillbaka i bloggvärlden igen. Pausen med mammaledighet hos mig och uppstart av den finaste barnbutiken som går att skåda (både fysisk och webbutik! såå imponerad!!) hos syrran blev löngre än tänkt. Men nu är vi tillbaka!! Känns riktigt roligt!!!

    Missa inte att man nu kan vinna finfina littlephant-grejer i syrrans butik! Kika in hos oss och läs mer!

    Kram och ha en fin kväll!!

    SvaraRadera
  4. Så fina dina äppellådor blev. Du är så duktig.
    Ha en riktigt fin helg med pyssel och barnbarn <3

    SvaraRadera