Mina dagar..

....ja så har ännu en dag gått å fort går det...Lr hur...,))) Älsklingen har bara en vecka efter den här kvar på semestern å då har han haft 4 veckor...Å han har ju inte legat på latsidan precis,nä han har hållit på med nåt nästan varje dag,energi som en 20 åring...hahaha...Men nu 2 lördagar på rad ska vi på kalas å då är han tvungen att vila...Bra va...;)))

Iallafall för nån vecka sen så var jag bara tvungen att fixa i ett av mina land för att vovvarna är där och gräver.....Å det är inte precis va jag vill...;)))
 Med hjälp av min yngsta grabb så la jag dit fina tegelstenar..Bakom har jag tomatplantor och i den runda byttan lavendel...Ställde dit mitt rabarberblad i betong och det blev riktigt fint tycker ja..;)))
Här ser ni en del av vårat fina lilla hus...;)))

Nu soffan resten av kvällen,kanske en film å lite götta...;)))

KRAAAAM på er och ha en fin kväll!!!

2 kommentarer:

 1. Hej igen..
  Du undrade hur gamla tidningar jag skulle vilja ha.. Jo, jag skulle tycka det var häftigast med så pass gamla tidningar där typsnitten är så där härligt ålderdomliga.. och de ska gärna vara gula av tiden. Jag har ett litet bord som jag hade tänkt klä bordsskivan med tidningar i så fall..
  På loppisar finns det ofta gamla veckotidningar men de är inte så intressanta..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det ser ut

  Kram Rosa

  SvaraRadera