3 st ägg
140 g flytande margarin
2 dl socker
1 dl mjöl
1 dl kakao
1 msk vaniljsocker
1 krm salt
ca 20 bitar AFTER EIGHT
florsocker
Blanda mjöl,kakao o salt tills det är klumpfritt.
Vispa ägg,vaniljsocker o socker på högsta fart i ett par minuter.
Sänk hastigheten och tillsätt margarin o mjölblandningen.
Vispa till en jämn o fin smet.
Slå upp smeten i en smord form,ca 20x20 cm.
Grädda i ugnen på 170 grader i 20 minuter
Ta ut kakan låt svalna ett par minuter,lägg sedan på AFTER EIGHT i ett jämnt lager.
Kyl kakan och pudra på med florsocker vid servering.
Lycka till med kakan,götteligöttgött!!!
Mums vilken smaskig kaka!
SvaraRaderaÖnskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2011 och hoppas att det ska bli ett riktigt bra år.
Kram Lotta
Önskar dig och din familj ett fint slut på detta året och ett riktigt Gott Nytt år..varma kramar Susanne
SvaraRaderaSer smaskigt ut och verkar lätt att baka...får nog prova en dag!
SvaraRaderaNatti/caja
Tack för receptet! Tack för all inspiration under 2010. Är glad att få vara din bloggvän! Ser fram emot ett fantastiskt 2011 och önskar dig och de dina ett riktigt gott nytt år!
SvaraRaderaHär kommer årets sista varma kram
från Pia
Ett gott nytt år önskar jag dig och tack för all fin inspiration du delar med dig...=)
SvaraRaderakram pia