Det vilda...


Att plocka in en bukett blommor från gården är väl det vackraste man kan tänka sig...:)) Hundkexen växer lite varstans här och jag rycker inte upp dom som ogräs...Vi har även några borstnejlikor på baksidan,det är en blomma som står sig länge inne...Enkelt,vackert och helt underbart..Den fiiiina kannan fick jag när jag fyllde år..:))

Gomorron alla fina därute,hoppas att ni har det bra..
Här hemma blir vi väckt tidigt på morgonen av en vovve som är grymt bråkig...hahaha..Men morgnarna är ju bäst så det gör inget...
Igår em kom min ena svärdotter hit och mitt söta och goa barnbarn...Hon börjar bli så himla rolig och pratar hela tiden,om vad har vi ingen aning om...hahaha...Hennes stora idol just nu är Pippi Långstrump så nu ska jag kolla in lite Pippi saker åt henne...Ja,bortskämd blir hon ska ni veta...:)) Första barnbarnet och dessutom en flicka,kan ju inte bli annat än myyysigt..Jag får äntligen köpa allt det söta och rosa...Jag ÄLSKAR den ungen...:))

Regnigt grått och tråkigt ute just nu,så det blir ännu en innedag med pyssel.skulle behöva städa oxå...USCH!!! Jag har ingen lust att lägga min lilla energi på sånt...
Nää,mina vänner nu tar vi tag i dagen..KRAAAM på er och ha det kanoners!!
See youuuu!!!

5 kommentarer:

  1. Vilken underbar bukett blommor, finare än så blir de inte!

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Underbara blommor, i en underbar kanna...:)
    Här är det oxå städning på menyn idag...usch,tråkigt !!!
    Solen börjar dock titta fram , så kanske lite utevistelse idag...(med pyssel..hihi)


    Visst är det ljuvligt med våra små "dockor", Pippi Långstrump en stor favorit hos Aurora oxå, hon fick pippihuset när hon fylle 2 år, och hon älskar att leka med detta!:)

    Ha nu en uuuunderbar dag, vännen !:)
    KRAMAR till dig, Cia:)

    SvaraRadera
  3. Anonym15.6.11

    Very romantic and beautiful table decoration Ann, I lake it!

    Kisses and happy day:)

    SvaraRadera
  4. Jag förstår dig gumman. Man är verkligen trött på att ha ont vrendaste dag. Nu blir det ju värre också när det är regningt och fuktigt i kluften.
    Kram Stina

    SvaraRadera
  5. Anonym16.6.11

    Älskar blommor =) och det där var ju sååå snyggt. Allt bra med dig tjejen ? Stor kram <3 www.blog.mama.nu/browneyedgirl

    SvaraRadera