Nu har skåpet fått liv...;))

Gokväll mina inspirationskällor...;))
Att ha turen att få tapetprover,det har jag...;)) Så nu är skåpet färggrant precis som jag vill ha det...Förut såg skåpet blekt,trött och ledset ut...Nu ser det ut som världens gladaste Annelie...hahaha....
På fm när vi var och handlade så var jag givetvis tvvungen att köpa hem fina blommor att ha på köksbordet...Under höst och vinter blir det ofta jag köper blommor och på COOP har dom mycke fint som är väldigt hållbara...:)) Ser ni vad vitt bordet är...HUA...där ska det ligga en fiiiin duk sen men jag har inte sytt den ännu...Det får kanske bli morgondagens projekt..;))
Japp det var dagens lilla rapport....KRAAAM på er och ha en riktigt mysig Fredagkväll!!!

3 kommentarer:

 1. Hej,,så fint det blev....Jo en undran,,jag har ju en blogg till som är låst har inte skrivit i den på 1 år..Nu funderar jag på att skriva i den igen..Jag tror inte man kan se på mitt liv i Fare att jag har den...Om du skriver till min gmail så bjuder jag in dig så får jag se hur det funkar..det var så längesen så jag har glömt...kram

  SvaraRadera
 2. Ha, ha du e´rolig du med alla dina glada och härliga fäger. Jag piggar alltid upp mig lite med hjälp av dina bilder och det är så himla trevligt!
  Ha det så bra på ditt Fredagsmyyyys!
  Kram från Loo.

  SvaraRadera
 3. Jag blev precis påmind om hur dålig jag själv är på att köpa hem blommor, de gör ju så mycket för känslan hemma, jag måste bli bättre på det : )

  Han en fortsatt skön helg!

  SvaraRadera