Adventsljusen på plats..

 Gomorron denna lördag,här har vi det väldigt blåsigt idag,så det blir nog att vara inne större delen av dagen och mysa runt bara...kanske pyssla å så...Jag köpte en ny glögg igår som jag nog ska smaka på em,chili och choklad,har ni smakat den....;))
 Ljusen på plats och jag hittade inte siffrorna som jag fick av svärmor så jag fick klippa ut egna..Å det blev ju fint de me..;))) Fatet har jag spraymålat grått,det var nån beige tråkig färg förut...
 Ett betong fat med mossa å lite annat,det ligger även en ljusslinga där som lyser så fint på kvällen...
Ååhh den här otroligt vackra stjärnkransen har min bloggvän Lotta (www.viivillavillekulla.blogspot.com)gjort...Visst är den sååå häftig...;)))

Häromdagen beställde jag två fina nallar från Barncancerfonden,det var mitt lilla barnbarn Lilly som gjorde den uppmaningen på FB och hennes farmor högg ju till direkt,såklart...;)) Priset man betalar för nallarna  går 110 kr till fonden...Väldigt bra tycker jag...;))

Ha en riktigt härlig Lördag nu med pyssel å mys!!
KRAAAM på er!!!

4 kommentarer:

 1. Anonym26.11.11

  Beautiful table decoration, I like it!

  SvaraRadera
 2. Men hallå min vän...
  Va fint du har gjort!!!!
  Men va är det jag ser ....stjärnkransen är upphängd och den är hel!!!!Va fint den hängde där!!!
  Ha de så skönt i helgen!!!

  Kraaaaaaaaaaaam Lotta

  SvaraRadera
 3. Så fin den är din stjärnkrans, men hur har du lyckats slarva bort svärmors siffror:)) Din svärmor är en av de bästa inspirationskällorna som finns..
  Ha nu en skön adventskväll.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. mycket fin stjärnkrans, och så fint du pysslat, det är så kul den här tiden med allt fint pynt och ljus i överflöd...
  nu snöblaskar det här men jag tror ni har det värre när jag hör på TV, kramen

  SvaraRadera