Turkost!!!



Tjoooohooo rarisar..Igår blev det sådär kvavt och soligt igen,ja solen skiner nu oxå,ska försöka göra nåt innan det blir så varmt för då orkar jag ju ingenting...Sväller nåt fruktansvärt ser ut som om jag har ett bildäck runt midjan...haha...

Den fina hyllan fick jag i helgen av min ena svärdotter och då var det teakfärgad..Hua..:) Pallen har jag fått av mamma och den har jag haft i flera färger...Men nu är jag riktigt nöjd så fräscht med turkost..
Va ska ni hitta på idag då..? Har ni finväder..lr..?
Nu ska jag göra ett litet ryck,ha en riktigt skön dag nu alla godingar därute...
KRAAAM på er!!
See youuu!!

3 kommentarer:

  1. Hej fina du, jag blir så glad av att titta på allt som du skapar ;-)

    Här är fint väder, jag ska snart gå ut...sitter kvar i sovkläderna...trött,trött...i både kropp och själ. Men efter en skön dusch SKA jag ta mig utanför ytterdörren.

    Ha det bäst, kramar om dig läääänge/c

    SvaraRadera
  2. hej
    ha ha skrattar gott när jag läser ditt inlägg.
    du är damen som är garderderat dig extra då med badring runt midjan he he.Ja då jag är smal men nog har jag oxå extra handtag/ eller badring i midjan ja med. Inte undra på som de skurit i min magge , ett tag funderade jag på om de inte va lika bra om de satt dit en dragkedja istället. Fast vi kan köpa baddräkt utan volang hi hii,,sån har vi ju redan hahaha . Nä Nu skall jag snart iväg o shoppa lite hos syrran ekologiska tomater mm.

    SvaraRadera
  3. Hej på dej vännen!!
    Helt rätt färg,älskar turkos!!
    Ha en skön helg!!
    Här bara regnar det :(

    Kram Lotta

    SvaraRadera